PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=651932}

Kraina lodu

Frozen
2013
7,5 287 tys. ocen
7,5 10 1 287350
7,1 67 krytyków
Kraina lodu
powrót do forum filmu Kraina lodu

Gra Frozen?

ocenił(a) film na 9

Wyszła gra o Zaplątanych, wyszła gra o Ralphie w takim razie...czy jest szansa na wyjście gry o
Frozen?

ocenił(a) film na 9
PaulTheHuman

Z tego co się orientuję mamy Disney Infinity i Frozen Free Fall :)

ocenił(a) film na 8
PaulTheHuman

Grałem kiedyś w Ratatuj. Nie było złe. Fajna mechanika, miejscami gra była cholernie trudna.
Ale gra Frozen...plis dont.

PaulTheHuman

Jeśli dobrze kojarze to w Kingdom Hearts 3 ma być dodany świat oraz postacie z Frozen.

FrozenFanPL

Frozen nie będzie w KH3. Twórcy to ostatnio potwierdzili.

Salina

A to nie wiedziałem

ocenił(a) film na 7
PaulTheHuman

Jednak Disney Infinity, KH3 i wszystko inne to nie to samo co prawdziwa gra bazująca na Krainie Lodu, zwłaszcza że te poświęcone Zaplątanym i Meridzie Walecznej były świetne. Wciąż zastanawia mnie czemu Disney nie zrobił tej gry.

ocenił(a) film na 9
Thumbelina

sprzedawałaby się jak bułki :O

ocenił(a) film na 5
PaulTheHuman

W grę wchodziłaby zapewne tylko platformówka, a samej produkcji wystarczyłoby odcinanie kuponów, więc to chyba dobrze, że żadnej nie ma. :) Jak już kiedyś pisałem tylko Telltale Games mogłoby zrobić z Frozen coś ciekawszego niż zwykłą budżetówkę.

G00N3R

Na osobną grę raczej nie ma szans bo z tego co wiem to już robią gry w oparciu o GoT i Borderlands ale jakby tak dodali do 2 sezonu The Wolf Among Us postacie z Frozen to by było coś ^^

użytkownik usunięty
PaulTheHuman

Oprócz Frozen Free Fall i Disney Infinitiy jest jeszcze jedna gra- Frozen: Olaf's Quest na Nintendo DS i 3DS (wygląda całkiem spoko, jestem zainteresowany).
Tajemnicą poliszynela jest, że gry na podstawie filmów/animacji Disneya mają pare wspólnych cech. Po pierwsze- są paskudne. Mi nie przeszkadza grafika w grach, ale serio. Przykładowo Zaplątani- włosy Roszpunki to tysiące elementów w filmie, wszystko piękne i naturalne. A gra? Jej włosy to jedna bitmapa. Serio, gry robione na odwal tak jak kiedyś sequele do animacji Disneya.
No a po drugie, to mimo tego są całkiem fajne i miło się gra, więc jak fan KL chętnie kupie taką gre.

ocenił(a) film na 9

Akurat z tym się zgodzę. Grafika jest słaba w grach Disneya.

ocenił(a) film na 10
PaulTheHuman

Heh, wyprzedzili mnie.