PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=875011}

Kraven Łowca

Kraven the Hunter
2024
5,2 13 tys. ocen
5,2 10 1 12741
3,5 15 krytyków
Kraven Łowca
powrót do forum filmu Kraven Łowca

nie ma tu ani sensownego scenariusza, na dzień dobry witają Nas Marvelowskie skróty , aby wszystko wyjaśnić , bo przecież widz jest idiotą, choć film ma kategorię 16+
nie ma tu poważnych postaci, wszystko przychodzi tak łatwo typu " byłem u lekarza, zrobił ze mnie Nosorożca.." "no spoko, to ja też byłem i jestem teraz Kameleon." :D
Po grze aktorskiej tru dno uwierzyć że się komuś chce być na planie filmu, wszyscy to raczej traktują jak łatwa kasa od Marvela. Za kilka głupich kwestii, groźnych min. Pochlapiemy się
jeszcze komputerową krwią , że niby jesteśmy poważni i do domy.

l

ocenił(a) film na 5
SWoland

wszystko zgoda ale oglądało się to 'safari' całkiem znośnie

SWoland

Nie żebym sie czepiał. Ale to wszystko byli psychopaci, a pociąg do nadludzkiej siły i wytrzymałości na kule w ich zawodzie, był naturalny. No nie wiem co oczekiwałeś? Pół godzinnego łopatologicznego monologu dlaczego? Bo mógł i chciał.

SWoland

Nie bylem na filmie - nie interesuje mnie - za to twoj opis Rozbawil - coz zaczyna sie epoka gdzie film nie musi byc dobry - to opisy, komentarze , dyskusje maja rozbawic publicznosc . Film to tylko jakis dodatek - bez znaczenia czy dobry czy zly . Wszyscy i tak za niego placimy wiec ilosc widzów nie ma znaczenia

ocenił(a) film na 8
SWoland

Kolega poszedł na film na podstawie komiksu a oczekiwania miał na dramat psychologiczny z oskarową obsadą...