Kruk 3: Zbawienie

The Crow: Salvation
2000
6,2 8,8 tys. ocen
6,2 10 1 8787
3,7 7 krytyków
Kruk 3: Zbawienie
powrót do forum filmu Kruk 3: Zbawienie

przewidywalny, bez ciągłości i większego sensu ani myśli, mogli sobie odpuścić jego tworzenie...

ocenił(a) film na 9
W_B_B__Beaver

To prawda (przewidywalny) ... Ale Kruk ma tą tematyke, która przypadła mi bardzo do gustu. Nieśmiertelny anioł śmierci działający pod wpływem miłości.

ocenił(a) film na 10
morte666

Przewidywalny powiadasz. Seria 'Kruk' ma to do siebie, że właśnie wiadomo co się stanie, bo wszystkie części są o tym samym. Jednak to jest ten klimat i albo się to polubi albo nie. Dla mnie rewelacja.

ocenił(a) film na 9
ennie_2

To poprostu trzeba zrozumiec... Napewno nie jest to film o "dupe Maryny".

morte666

zauważyłem właśnie powielanie schematu, kiedyś podobny trend doprowadził do powstania 9 części "Piątku trzynastego" (bez Jasona X) co po obejrzeniu trzeciej odsłony stało się wręcz nudne...mi się osobiście Kruk III nie podobał...

ocenił(a) film na 9
W_B_B__Beaver

I szacunek za własne zdanie bez obrażania rozmówców ;) "Niech Kruk będzie z wami" :P

ocenił(a) film na 4
morte666

mi sie film nie podobal, ogaldlaem go pare dni temu i niestety nie wytrzymalem do konca, kiepscy aktorzy, kiepsko zagrane, ogolnie mowiac nuda wialo :P z calego cyklu tylko 1 mi sie podoba

W_B_B__Beaver

To najgorsza część ze wszystkich kruków, taki horror dla nastolatków, komercha

ocenił(a) film na 7
PsychodelicReven

Mi się ten Kruk akurat bardzo podobał (Może dla tego że był to początek mojej przygody z Krukiem. Na następne trafiłem dopiero później). Jest pewnym odstępstwem od poprzednich części ale i tak jest niezły. Lepszy od dwójki, ale racja, pierwsza część jest nie do pobicia.