Dlatego laska którą poznałeś 3 tygodnie temu ćpająć i chlejąc, pójdzie do piekła bo opętał ją demon mimo że to nie była jej wina a Ty zabijesz z 50 bogu ducha winnych osób których jedyną winą jest bycie ochroniarzem faceta który sprzedał duszę demonowi i którzy nie mają żadnego związku ze śmiercią twoją ani twojej przypadkowo poznanej ćpunki.
A i jak coś to możesz przewinąć godzine filmu, bo i tak nic w zasadzie nie jest wytłumaczone a ostatnie 30 minut to taki Deadpool tylko nie śmieszny.
ps. nie oznaczam jako spoiler bo nic czego nie było w trailerach no i szczerze... jak nie zmarnujecie poltorej godziny na ten szajs to będziecie zdrowsi.
Dla mnie ten film to arcydzieło. Zły typek zawarł pakt z diabłem że on jest czysty, pod warunkiem że będzie przemawiać swoim ofiarom zabicia kogoś lub dokonania samobójstwa. Przez to jego ofiary trafiały na wieczne cierpienie, a on uchodził za czystego. Dlatego główny bohater próbuje mu to przerwać. Wychodzi że ten film wymaga większego ilorazu inteligencji, niż Ty sam posiadasz. Czemu są ukazywani narkomani i alkoholicy? bo może jest pewien stereotyp o nich... zostali nimi przez patologicznych rodziców, są ofiarami losu. Dla mnie to jest najlepszy kruk pod każdym względem.