PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=210050}

Krwawa uczta

Feast
2005
5,6 7,3 tys. ocen
5,6 10 1 7306
6,0 3 krytyków
Krwawa uczta
powrót do forum filmu Krwawa uczta

7/10

ocenił(a) film na 7

najlepsza scena to jest jak sie dupca oraz pozniej jak mu kutacha drzwiami odcinają myslalem ze umre ze smiechu i jeszcze ten komentarz :]... mimo wszystko ma swoj klimat - daje 7/10, dalszych czesci nie polecam ogladac kupa jak niewiem :/

Anger

Genialne:) Ale mnie rozwala to, że autor zapomniał o babci która zeszła do piwnicy, bo nic jej nie zjadło:) A i nie odjechała na końcu:) Pewnie dalej tam siedzi od 2005-go :D:D:D

PannaBlack

Genialne:) Ale mnie rozwala to, że autor zapomniał o babci która zeszła do piwnicy, bo nic jej nie zjadło:) A i nie odjechała na końcu:) Pewnie dalej tam siedzi od 2005-go :D:D:D

PannaBlack

Za szybko wyłączyłeś/aś film. Jeszcze przed napisami pokazują jak babcia wychodzi po tym jak oni odjechali i odrazu atakuje ją potwór.

Anger

Widzę, że zasada: są cycki (czyt. sex itp) jest dobra ocena i fajna zabawa, już nie wspominając o beczce która kręciłem przy odcinanym członku(buhaha :0 ). Jeżeli w tym filmie były jeszcze jakieś fajne sceny piszcie chętnie go oglądnę 2 raz, żeby kręcić coraz większą bekę razem z wami. Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych bekowiczów. :))) Dalej szukajmy klimatu tam, gdzie go nie ma i dopisujmy debilne interpretacje, o których reżyser zapewne nie miał pojęcia. Jak pisałem czekam na wasze najśmieszniejsze sceny. Pozdro !