PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=246401}

Krwiożercze szczęki

Spring Break: Shark Attack
2005
4,8 837  ocen
4,8 10 1 837
1,0 2 krytyków
Krwiożercze szczęki
powrót do forum filmu Krwiożercze szczęki

...dlaczego ten film jest przez wszytskich źle oceniany. No ja się zgodzę-też nie zaliczyłabym tego filmu do jakichś tam horrorów, no ale thriller? Czemu nie. Bo jaki inny gatunek pasuje do tego filmu? No napewno nie 'komedia romantyczna'. Ja wiem, że niektórzy napiszą, że piszę tak dlatego, bo Mi się podobali aktorzy główni czy coś takiego. Owszem, Riley Smith jest Moim ulubionym aktorem, ale nie podoba Mi się ten film z tego względu. Ja szczerze mówiąc nie widziałam "Szczęk" ani jednej części, i nie wiem, co jest w tym filmie, ale się mogę domyślać. Więc nie będę tego filmu do "Szczęk" porównywać. Ja pierwszy raz oglądałam ten film na TVP2 (chyba) i nie żałuję, że go obejrzałam. Dla Mnie to nie był stracony czas. Nie powiem, że film jest najlepszy, ale mogę to ująć w ten sposób, że te film jest na liście filmów wartych obejrzenia gdzieś na środku listy :) Wiem, że niektórzy (a będzie to chyba większość) się nie zgodzą ze Mną, no ale na forum przecież każdy może wyrażać swoje zdanie :]
Pozdrawiam.

Valenciaa

Aha, no i nie dałabym takiego tytułu temu filmowi :]

Valenciaa

No ja się napewno z tobą nie zgodzę. To jest typowe kino klasy B przy czym Szczęki są klasyką i filmem najwyższych lotów. A skoro ich nie oglądałaś to nie ma nawet o czym gadać. Tego filmu też bym do najgorszych nie zaliczyła ale szczerze... oglądać to można jedynie jak już zupełnie nie masz nic innego do roboty. nie polecam

tou

No ale czemu by ten film porównywać do "Szczęki" ?

ocenił(a) film na 1
Valenciaa

Film jest źle oceniany, bo większości się nie podobał. Jakaż prosta jest odpowiedź na Twoje pytanie.

ocenił(a) film na 1
Valenciaa

I ja nie wybijam się w tym wypadku ponad większością - filmowe DNO!!!

ocenił(a) film na 5
Valenciaa

Powieście mnie albo wykastrujcie w imię Darwina ale ten film mi się podobał xD Nie mam pojęcia jak to możliwe, szczególnie przypominając sobie szarże rekiniej kawalerii na plażowych imprezowiczów czy inne wyśmienite sceny, ale tak jest :P Najwyższej klasy kino z kat. "Be". Przez chwile byłem bliski ocenienia go jako "niezły" ale w porę się opanowałem. Jah bles :)

Bralu

Obejrzałam go po raz drugi przed chwilą, a właściwie tylko dlatego bo pamiętałam jak się uśmiałam gdy pierwszy raz go obejrzałam :D
to film na nudne jesienne wieczory (np. takie jak dzisiaj) kiedy nic ciekawego nie leci w tv ;)ALE film nie jest zły, ujęłabym że: sympatyczny.

No i oczywiście jako kobieta nie mogę się NIE zachwycać Smithem XD haha

ocenił(a) film na 8
Valenciaa

Nie jest przez wszystkich źle oceniany...
Tylko przez większość...
Niestety, jeśli przez większość, to z góry jest osądzony negatywnie...
Dlatego najlepiej samemu obejrzeć... ;D

Podobał mi się ten film, nie zamierzam nikogo oszukiwać!
Owszem, dość słaba akcja, ale fabuła nawet niezła...
Moim zdaniem warto obejrzeć, choćby po to, żeby samemu sprawdzić! ;)

Co do klasyki, czyli ,,Szczęki" to ta klasyka nie wywarła na mnie jakiegoś
wrażenia... Co więcej bardzo mnie śmieszy ona... Zwłaszcza lektor!

Natomiast ten film znam pod nazwą: ,,Niebezpieczne wody: atak rekinów" i wolałabym żeby taki pozostał...