Nie sugerujcie sie oceną, jest ona sporo zanizona, przez to ze na tego typu stronach kino
akcji ma sporo haterow. 7,5 -8 to ogólna ocena na jaką zasługuje. Ode mnie, fana tego typu
filmow, zwolennika obu glownych aktorow, dostaje 9 gwiazdek. Polecam kazdemu
prawdziwemu facetowi (a takie laczki co mają w najwyzej ocenianych foresta gumpa z
avatarem, niech go nawet nie odpalaja)
Zgadzam się, film genialny, znacznie powyżej moich oczekiwań. Również 9 gwiazdeczek :)
Muszę przyznać, że bardzo mile mnie ten film zaskoczył. To zdecydowanie najlepszy występ Van Damme'a od czasu nakręcenia "Strażnika czasu". Zasłużone 7/10. Warto obejrzeć film na npremium enki.
In Hell jeszcze lepszy. Super przedstawiony klimat więzienny, ciekawy scenariusz. Walki przedstawione bardzo realistycznie, w dodatku końcówka zaskakująca. 10/10
Zgadzam się, co prawda nie daje 9, bo tak oceniam arcydzieła, ale tutaj mamy dobry film akcji z niezłą obsadą, nie przynudza, bez zbędnego przedłużania. Mocna 7 ;)
UWAGA MOŻE ZAWIERAĆ SPOJLERY. Solidne kino na 7. Nie jestem miłośnikiem Van Damme'a ale podobała mi się tutaj jego dwuznaczna rola, kolorystyka filmu też nadała mu specyficzny klimat, do tego ciekawe plenery. W żadnym innym Hollyłódzie nie dałoby się tego tak odtworzyć. Film miał dzięki temu bardziej europejski klimat, co wyszło mu zdecydowanie na dobre. Motyw przewodni: korupcja i po obejrzeniu tego filmu czlowiek się zastanawia jakim cudem takie kraje jak Rumunia i Bułgaria zostały przyjęte do UE. Ja nie mówię, że w Polsce jest kolorowo ale to, co dzieje się w tamtym regionie to woła o pomstę do nieba. Tak, wiem ze to tylko film ale wcale nie tak odległy od rzeczywistości.