Krzyżowy ogień

Assassination Games
2011
6,6 10 tys. ocen
6,6 10 1 10414
5,0 2 krytyków
Krzyżowy ogień
powrót do forum filmu Krzyżowy ogień

Niestety film nie zasługuje na taką ocenę, ale ja po prostu za bardzo lubię Van Damme'a
żeby wystawić mniejszą ocenę, a dawno żadnego nowego filmu z nim nie oglądałem.
Nie mogę się doczekać Uniwersalnego Żołnierza 4, w końcu oprócz Van Damme'a gra tam
Dolph Lundgren co całkowicie zmienia postać rzeczy, na lepszą oczywiście. Nie
wspominam nawet o "Niezniszczalnych 2", wystarczy że wejdziecie na forum
"Niezniszczalnych 2", tam założyłem temat na temat obsady filmu.

Teraz przechodzimy do obsady filmu "Assassination Games".
O Van Dammie chyba pisać więcej nic nie muszę, nie mogę się doczekać kolejnego filmu z
jego udziałem, a zagrał wspaniale.
Jeśli chodzi o Scotta Adkinsa, to nie lubię tego gościa i w tym filmie zagrał fatalnie, mam
nadzieje że w Uniwersalnym Żołnierzu 4 będzie grał postać negatywną bo nie zniosę tego
jak zagra znów partnera Van Damme'a.

10/10 - zdecydowanie ... za bardzo się rozpisałem

cyborg.vandamme

chłopie...weż jakąś silną tabletke i się opanuj...;) ps.rozumiem,że jak obejrzysz jakiegoś "ślizgacza" z udziałem JCVD to również dasz 10/10 ze względu na sentyment jakim go darzysz?;) odemnie mocno naciągane 5/10 - oczywiście ze względu na sentyment do JVCD

cyborg.vandamme

Ja ten film też obejrzę z sentymentu do postaci Frank Dux (JCVD w "Krwawy Sport" i wiele innych filmów na których się wychowałem) oraz Uri Boyka (Scott Adkins w "Undisputed" 1,2 ) ,obejrzę film i wystawie ocenę adekwatną (moim zdaniem ) do jakości filmu

uren

"Scott Adkins w "Undisputed" 1,2" Raczej w częściach 2 i 3. Chyba, że go przeoczyłem w pierwszej?:)

ocenił(a) film na 7
cyborg.vandamme

Film można obejrzeć, ocena tak myślę 6.5/10, jedno co mnie martwi to to jak Van Damme się strasznie zmienił z wyglądu, ostatnie 5 lat go tak postarzało, że aż jestem w szoku.
Rozumiem chłop ma 50 lat, ale jak na swój wiek Janek wygląda bardzo staro.
Może mam takie wrażenie gdyż ostatnich produkcji z nim zbytnio nie oglądałem, bo nie było co oglądać, nie oszukujmy się.

cyborg.vandamme

Właśnie zacząłem go oglądać i na początku na ekranie wyskoczyło nazwisko które potrafi obrzydzić mi każdy film "Jean-Claude Van Damme".
Normalnie omijam szerokim łukiem filmy z jego udziałem. Gość jest po prostu beznadziejny .

No, ale skoro na FW są głosy że jest całkiem przyzwoity, to pokuszę się jednak i go obejrzę .
Zobaczymy co z tego wyjdzie.