idiotycznych scen, niesamowita sztuczność , aż nie chce się wierzyć ,że jest aktorem tyle lat i niczego nie zmienił, niczego się nie nauczył... ale w sumie po co, Oskar nie pożąda ... a nabywcy na takie badziewia zawsze się znajdą
nie chce mi sie z toba dyskutowac na ten temat bo zajmie to wieki. powiem tylko tyle ze bylem ostatnio w kinie na the lion king 3d i naprawde sie postarali z trójwymiarem. oczywiscie bedac maly tez widzialem to na vhs dlatego poszedlem do kina zeby przekonac sie jaki to bedzie mialo efekt w lepszej grafice, pozdrawiam
bralem udzial z gowniarzami jak ty w niejednej dyskusji na temat filmow akcji, aktorow typu van damme ale przestalem, lepiej wroc ogladac twilighta i hanne montane zamiast wypowiadac sie na temat van damme ktory by ci dupe skopal w 3 sekundy
muniu, nie jestem gówniarzem. Znam nie jednego nawet w mojej okolicy który by mi dupę skopał i żaden nie zagrał by dobrze w filmie Panie znawco. Najbardziej durny argument jaki w życiu słyszałem.
Ja gówniarz, hehehehehe, za mojej dziecinady oglądało się bolka i lolka nie hanne pożal się Boże detektywie, lepiej się już nie pogrążaj. Jak byłeś mały oglądałeś lion kinga na vhs, więc pajacu jesteś najpewniej młodszy od mnie!
misior823
Lubisz obrażać innych.
Sam jesteś badziew znawco jeden.
Dla mnie jesteś osiedlową ciotą w okularach 1.60 cm i 58kg
misior823
Lubisz obrażać innych.
Sam jesteś badziew znawco jeden.
Dla mnie jesteś osiedlową ciotą w okularach 1.60 cm i 58kg