PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467068}

Krzyk sowy

The Cry of the Owl
2009
5,5 2,9 tys. ocen
5,5 10 1 2856
6,0 2 krytyków
Krzyk sowy
powrót do forum filmu Krzyk sowy

Właśnie skończyłem oglądać - zasługa iplexu :) zainteresowały mnie zdjęcia do tego stopnia że obejrzałem film i nie żałuję! A teraz coś o filmie. Na początek pochwalę niejakiego Paddiego za świetnie odegraną rolę Roberta Forrestera (sztuczne uśmiechy na przyjęciach:) Historia jest naprawdę wciągająca a zakończenie iście mistrzowskie! Nie ma co gęgać zaglądajcie na iplex i oglądajcie! Z mojej strony 7/10 polecam!

Rorschach_

Tak film też mi się podobał. Scena w której była żona bohatera mówi "Znów jestem singielką, umówimy się na randke?" Poprostu padłem :D Daje 8/10! Poprostu fajnie się oglądało. Szkoda że blondynka.......:( Wiecie tzn ci co zobaczyli. Nie będe spoilerował

ocenił(a) film na 7
Oldi

Racja a zakończenie też smutne szkoda że jego żona... (i tak ktoś się domyśli:) bo taka wygadana była :(

ocenił(a) film na 10
Rorschach_

Tak, iplex zdecydowanie się przydaje. Też na początku obejrzałam ten film zaciekawiona kadrami właśnie na iplexie i to kilka razy, bo tak mi się spodobał jego klimat, a potem kupiłam dvd, bo jednak z własnego dvd wygodniej, ale gdyby nie iplex, to pewnie bym się nie skusiła, bo nawet jeśli ten film leciał w tv, to z zagłuszającym muzykę i dialogi lektorem raczej prawie na pewno nie przykułby mojej uwagi.