ŻYJE! <3 Wierzyłem w to od samego zakończenia 4 części i przez lata nigdy nie zwątpiłem! Gdy Richie ogląda coś ze Stab na youtube po bokach wśród odnośników znajduje się między innymi wywiad z "ocalałą Kirby Reed" oficjalnie tym samym potwierdzając po latach los postaci, jako że jest to moja ukochana postać z 4 części i jedna z najukochańszych ogólnie w serii to ten fakt cieszy mnie niesamowicie, jako że przeżycie Kirby zawsze było w zamiarze Wesa, tym bardziej mnie to uszczęśliwia!
Ja też płakałam, mam wielki sentyment do te serii, na każdej części byłam w kinie, no, cóż, widać na zżyliśmy się z bohaterami.
Mnie się łezka w oku też zakręciła, a widziałem już wiele...szkoda wielka szkoda, że go usmiercono.
A zauważyliście, że Neve Cambell w ogóle się nie starzeje:). Pięknie wygląda, szkoda, że tak rzadko można oglądać ją w filmach, ona chyba skupiła się na grze w teatrze.
Wszyscy świetnie zagrali. Ryczalam jak bóbr po scenie w szpitalu. Widać było mocne skupienie się na tej scenie by im się udała. No i końcówka niesamowita bo było zaskakująca
Tak, pierwszy raz płakałam na horrorze, ale czy "Krzyk" to tak naprawdę typowy horror? Chyba nie.
Scena w szpitalu była dobra do momentu w którym dowiedzieliśmy się z czyjej ręki poniósł śmierć bohater. Wzrost, siła, waga wskazywały na walkę mężczyzn.
Tak, ja się domyśliłam już, kto jest zabójcą, trudniej było wytypować drugiego mordercę.
Wiedziałem że mordercą jest ta dziewczyna po scenie w domu stuarta. Przypadkowo mieszka w jego domu? :)
Fakt, ten sam zarzut pasowałby do drugiej i czwartej części. Krzyki przeważnie olewały kwestie wzrostu i siły osoby pod maską
Neve Campbell jest super, zawsze była i będzie super. Jednak w tej części chyba najbardziej podobała mi się gra Jeny Ortegi.
Tak! Ona za chwilę będzie miała 50 lat a wygląda niesamowicie świeżo i pełnie na buzi,
Też mnie ta wiadomość ucieszyła. Liczę , że to jakaś zapowiedź , że Kirby powróci w 6 części , która już została zapowiedziana
https://bloody-disgusting.com/movie/3714634/kirbys-back-hayden-panettiere-will-o fficially-reprise-the-fan-favorite-character-in-scream-6/ ;)