6,8 5,7 tys. ocen
6,8 10 1 5735
Krzysztof
powrót do forum filmu Krzysztof

Mimo, iż bardzo lubię filmy na faktach autentycznych (dobry temat) to ten film, niestety okazał się totalną porażką!!! W tym filmie nie ma zupełnie niczego - przede wszystkim żenująca gra aktorów (no może poza Dębickim), brak autentycznej dramaturgii - wszystko było takie sztuczne, płytkie, na siłę. Bardzo duża ilość błędów (gość na przyjęciu u Orłowicza pije wode mineralną z kieliszka- widoczne bąbelki-, Bluszcz podkłada GPS pod progiem jakiegoś grata - widoczna rdza i dziury- w samochodzie należącym do córki bogacza Orłowicza itd) Całość tragiczna, jakby na siłę sfilmowana autentyczna tragedia jaką było porwanie, No szkoda dobry temat - realizacja dno!! Dawno nie widziałem tak kiepsko nakręconego filmu. Dziękuję.

ocenił(a) film na 7
johnyok

porazka to nie film a sledztwo ktore ciagle trwa.. jesli juz na cos narzekasz poczytaj troche na ten temat... ja rozumiem przeslanie tego filmu i jego strzepkowe szczegoly... a co do babelkow i rdzy nie mam pytan......

ocenił(a) film na 6
johnyok

a spotkałeś się kiedyś z "faktem nieautentycznym"?

PoQska

fakty stwierdzony na podstawie sfingowanych dowodów rzeczowych to chyba fakt nieautentyczny.

ocenił(a) film na 9
PoQska

Tak to jest błąd gramatyczny.:P

ocenił(a) film na 9
johnyok

faktem autentycznym?? haha fakt i autentyczny to to samo :D;D mówi się albo na faktach albo autentyczny:P pozdro
ale film nie jest porażką.

binkusi

fakt to brak pojecia na temat definicji slowa fakt prze autora. fakt autentyczny hahahahaha prosze cie...

ocenił(a) film na 6
johnyok

fakty zawsze są autentyczne.