a najgorsze jest to, że wszystko wskazuje na to że będzie druga część tego badziewia. Nie polecam.
chyba wskazywało na to zakończenie, nie jest zły przynajmniej się nie dłużył, fabula była prosta i zrozumiała na wieczorny seans się nadaje
No tak dobrze mówisz że zakończenie to mówiło ale jak na razie nie znalazłam nigdzie żeby gdzieś pisali że ma powstać druga część...
Obejrzałam 45 min tego filmu po czym wyłączyłam tę żenadiencję bo poprostu nie mogłam tego dłużej oglądać. Wstydzę się za niektórych reżyserów i aktorów godzących się na grę z takim scenariuszem. Brr !
dziękuję ginusia za twój komentarz
odzyskałem wiarę w ludzi
pozdrawiam Cię :)
Stokrotka odnośnie drugiej części to domniemuję właśnie po zakończeniu. Na pewno któryś z "wielkich" hollywoodzkich reżyserów zdecyduję się dla zbicia kasy na zrobienie 2 części. Ale tym razem nie dam się nabrać na oglądanie =p
hm może byś w jakikolwiek sposób zaargumentował swoją wypowiedź na temat tego filmu. Bo wiesz pisanie wypowiedzi w stylu "ten film to gówno" nie ma żadnego poparcia. Czegoś nie rozumiem uważasz, żer Ksiądz jest beznadziejny a Iron Man oraz Kill Bill według Ciebie to arcydzieła? Coś z Tobą nie tak...
A co ma do tego Iron Man czy Kill Bill? Nie porównuj gówna do twarogu^^
Szczerze, to nie chce mi się zbytnio argumentować swojej oceny, gdyż ten film sam to robi będąc takim jaki jest.
Dlatego zadziwiają mnie ludzie, którzy się tym filmem fascynują. Ja osobiście nie jestem w stanie powiedzieć ani jednego dobrego słowa o nim. Film typowy dla ciemnych mass, a jak wiadomo nasze społeczeństwo ciągle głupieje. I tu polecam film pt. "Idiokracja", który szerzej opisuje to zjawisko :)
Pozdrawiam
fakt zgodzę się z tym zdecydowanie,że społeczeństwo głupieje. Cóż się dziwić skoro nawet poziom edukacji wyższej zleciał na szyję. Dziś studia magisterskie kończą przeciętniaki, kiedyś był to elitarny poziom edukacji. Możemy podziękować Unii Europejskiej, Facebookowi, mtv, vivie, internetowi.Dziś każdy to ziomal, wszedzie panuje lans i wyscig szczurów w pogoni za kasą. A film który poleciłeś z pewnością obejrzę.