PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=254275}

Ksiądz

Priest
2011
5,9 69 tys. ocen
5,9 10 1 69275
4,2 18 krytyków
Ksiądz
powrót do forum filmu Ksiądz

a wszystko przez reżysera - tak, tego samego co zrobił Legion. ehh. Znowu zwiastun "WoW!", a film kupa. szkoda jedynie Paula Bettany, bo to niebanalny aktor i ciekawego, lecz zapewne zmarnowanego pomysłu .

AdasiekNiePije

może uczy się na błędach i będzie lepiej, może być ciekawy, lubię takie filmy....a akatror całkiem w porządku...

panama_

oby, dobrych filmów nigdy za wiele :) zresztą to na podstawie komiksu, więc jakąś ciekawą baze mają. ostatnio zacząłem czytać komiks o podobnym tytule "Kaznodzieja" i jest naprawde dobry, a co ciekawe też szykuje sie ekranizacja. Za kamerą stanie Sam Mendes, więc może być bardzo fajnie. Zwłaszcza, że Droga do Zatracenia (również oparta na komiksie) wyszła mu całkiem całkiem (nie czytałem komiksu).
więc szykują się Nam dwa "religijne" filmy ;) w niedziele zamiast do kościoła to do kina yeah :D

pozdrawiam :)

AdasiekNiePije

widze że kolega obeznany, tak sie sklada że "Droga do Zatracenia" to jeden z moich ulubionych filmów... wiec narobiłeś mi apetytu na "Kaznodzieje" , poczytam... popatrze, dzieki

pozd.

panama_

Szkoda, że to ma sie nijak do Ksiedza 3D. Tytuł powalający :)

grzesznik_3

Mogli to chociaż przetłumaczyć jako "Kapłan". Bo w tej wersji zasługuje na jakąś nagrodę typu "Pokraczne pióro"

AdasiekNiePije

Cieszy mnie to,że razem z Prezydentem Komorowskim znacie bardzo dobrze ortografię :P Nadzieji ;]

AdasiekNiePije

Wiesz...Skoro oglądałeś ten film, to dlaczego zniechęcasz innych? Ja na przykład jestem ciekaw tej fabuły...
Pozdrawiam serdecznie.
PS...
Ja nie wiedzę nadziei na sukces "Inwazji: bitwy o Los Angeles"...