Co prezentuje soba ten film?Jestem kompletnie załamana,że powstają takie gnioty.Nuda,akcji żadnej,horror to to raczej nie jest ,tylko jakaś durna komedia dla mało inteligentnych osób,bo któż się przestraszy(?) tego filmu...nikt,tylko mało wymagający widzowie.Śmieszne ?Raczej nie, z głupoty innych(scenarzystów,reżyserów,iż takie coś wymyslili)też pośmiać sie nie można.Jestem szczerze zniesmaczona:/ Określając przymiotnikami ten film:beznadziejny ,badziewny,pozbawiony jakiejkolwiek myśli,tematu itd...same wady,zalet niestety nie odnajduję,młoda Osment zagrała ok,ale bez rewelacji bo jej postać była baardzo pretensjonalna.Dziękuję za uwagę o to ,co sądze o tym ...filmie(?)Pozdr.dla wszystkich,którzy nie byli zachwyceni;)
No to dzięki za pozdrowienia.;]
Również uważam że to kompletne nieporozumienie. Powiem inaczej: film dla fanów syfu typu on ładny ona łądna, to będzie dobrze. porażka, w najesencyjniejszym tego słowa znaczeniu.
Ja również dziękuję za pozdrowienia:]
Gniot jakich mało na tym świecie. Miałam nadzieję, że może chociaż się pośmieję, ale nie było z czego...nie wytrzymałam do końca...