Księga strachu

The Haunting Hour: Don't Think About It
2007
5,1 3,3 tys. ocen
5,1 10 1 3329
Księga strachu
powrót do forum filmu Księga strachu

Naprawdę kiepski nie wytrzymałem do końca kichaaaaaaaa

ocenił(a) film na 5
King7000

zgadzam się wogóle nie straszny to ma być horror? raczej komedia nieźle się uśmiałam jak go oglądałam normalnie śmiech na sali dobry dla dzieci z podstawówki

ocenił(a) film na 6
matusia1234

no to jest film dla dzieci, w USA był emitowany na Cartoon Network :-)

matusia1234

Mi sie podobał bo bardzo lubię tą aktorkę :D a wogule to z czego ty się tak śmiałaś co ??? bo w tym raczej nie ma nic do śmiechu jejeu chyba z własnej głupty (bez urazy) :/

ocenił(a) film na 6
King7000

widać, że filmografia nie jest twoją mocną stroną. Przeważnie książki i filmy R.L Steina są skierowane do dzieci (lecz nie wszystkie, min. ,,Przesądny"). Film był fajny, jak patrzeć z tej perspektywy. Polecam puścić swojemu dziecku w wieku 8-13

ocenił(a) film na 7
dookeyautografy

Ja sie tam jaram twórczością R.L.'a, pamiętam, że niegdyś Gęsia Skórka to był jeden z moich ulubionych seriali.
A jeśli ktoś się spodziewa po Stine'ie jakiś mega ambitnych horrorów to sory... IMO to są takie trochę mroczniejsze komedie a że serwowane na CN, czyli fakt faktem do dzieci nie przeszkadza mi dobrze się przy tym bawić...

HektX

Gęsia skórka ;d;d uwielbiałam ten serial zawsze siadało się przed telewizorem i każdy odcinek oglądało ;d

użytkownik usunięty
King7000

oglądałam cały film na takiej fajnej stronce bo było w bajkach przeglądałam se wszystkie i znalazłam na końcu była fajna piosenka
zobaczcie emily osment-I Don't Think About It

ktoś na początku napisał
'i to miał być horror?'
powiem tylko to, że przy nakręcaniu filmu nikt nie miał zamiaru nagrać horroru ;)