typowy horror dla gimnazjalistów - ewwntualnie dla młodziezy..
ale fajnie sie ogląda . ja dałem na zachęte 10/10
na pewno nie nudził mojego brata / gimnazjalisty :-)
Błagam powiedz,że to żart z tą 10... i to jeszcze na zachęte.
Owszem film nie zasługuje na najniższe noty bo to taki horrorek o trzynastolatkach i dla trzynastolatków więc musi trochę dziecinny być i mało straszny.No ale oglądałam go z dziewięcioletnim kuzynem i wywarł na nim ogromne wrażenie bo wspominał go cały dzień więc jakiś sukces jest.Pozdrawiam
Chciałabym jeszcze dodać,że może i nawet każdy przeciętny gimnazjalista osiągnął już wyższy stopień wtajemniczenia i nie zadowoli się tego typu horrorkiem, który straszy mnie akurat równie mocno co opowieści o Scooby Doo i jego ferajnie.
ja mu dałam 7/10 fajny jest . ja co prawda przywykłam do filmów typu ring , klątwa , albo coś . mając 13 lat ale księga strachu jest okej :)
Mój 12-letni krewny uważa ten film za głupotę.
Podzielam jego zdanie. Ja oceniam =6/10, na początku fajnie się zapowiadało, ale minutę za minutą film stawał się coraz bardziej kiczowaty.
ja dałam 5/10, według mnie na więcej nie zasługuje. Mogę jedynie powiedzieć, że był OK. Faktycznie dla dzieci maksymalnie 12 letnich,które MOŻE się jeszcze czegoś takiego boją. Ja obejrzałam tylko dlatego, że po prostu nic lepszego nie było w TV.
Dla gimnazjalistów?
Proszę Cię nie mów tak bo się obrażę :PP
Ten film jest dla mnie niczym więcej a horrorem który mogę ocenić co najwyżej na dwa, ewentualnie 3.
Gdybym spojrzał na to jako obyczajowo komediowy połączony z fantastyką (wiem głupio to wygląda) to oceniłbym to na 8 :))
Ale ogólnie to film się miło ogląda :)) Nie przynudza :D