Kung Pow: Wejście wybrańca

Kung Pow: Enter the Fist
2002
6,5 7,5 tys. ocen
6,5 10 1 7541
4,0 3 krytyków
Kung Pow: Wejście wybrańca
powrót do forum filmu Kung Pow: Wejście wybrańca

3/10

ocenił(a) film na 3

Nie dałem rady obejrzeć do końca. może i wyróżnia się sposobem realizacji. zrobić odświeżony film to może i coś ale jednak mało udany jest ten film. mi bynajmniej szkoda czasu na takie badziewie. nie rozumiem tylko jak się niektórym mogło to podobać idiotyczne sceny, teksty, i śmieszne dźwięki...

ocenił(a) film na 1
zidane01

gorsze niz poznaj moich spartan

ocenił(a) film na 3
lukaszbukasz

Nie będę porównywał ale możliwe że tak:) Leciało ostatnio w tv a moja rodzina to oglądała i obejrzeli do końca:D Ciężko mi w to uwierzyć....

zidane01

Ja wytrzymałem 15 minut.

ocenił(a) film na 1
Samuellj

ja az dwie

lukaszbukasz

to prawda

ocenił(a) film na 10
zidane01

moze ogladales z lektorem..

ocenił(a) film na 1
zidane01

Muszę powiedzieć, że obejrzałam do końca, ale na dwie raty, bo zasnęłam za pierwszym razem... :)

zidane01

Początek z dzieciakiem był naprawdę dziwny, jest parę nudnych momentów ale warto obejrzeć. Też cięzko mi było to na raz obejrzeć (przez te nudne fragmenty) ale sporo scen w tym filmie jest po prostu zajebista :)

ocenił(a) film na 4
zidane01

niektorzy aktorzy strasznie piszczeli

ocenił(a) film na 8
zidane01

to nie miało być jakieś super ambitne kino, pokroju "ojca chrzestnego" :p. Moim zdaniem film jest bardzo oryginalny i pomysłowy no i oczywiście przezabawny. jako dramat czy thriller porażka, ale jako komedia arcydzieło :p

anetaa_a

oryginalny raczej nie jest, bo Woody Allen na początku swojej kariery też przerobił chiński film. Ale ten jest nieco bardziej popi*rdolony, pozytywnie poier*olony