Kung Pow: Wejście wybrańca

Kung Pow: Enter the Fist
2002
6,5 7,5 tys. ocen
6,5 10 1 7541
4,0 3 krytyków
Kung Pow: Wejście wybrańca
powrót do forum filmu Kung Pow: Wejście wybrańca

NIE DOTYKAĆ !!!!!

ocenił(a) film na 1

Ja nie wiem ludzie czy my oglądalismy ten sam film ).:) Takiego chłamu juz dawno nie widziałem !! NIE OGLADAĆ !!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 9
gEn_

oj gościu, bluźnisz! jeden z najbardziej pokręconych filmów pod względem poczucia humoru, jakie zdarzyło mi się oglądać.

ocenił(a) film na 5
440_cui

jak dla mnie film nierowny, sa gagi, ktor powalaja, ale sa i slabeusze, top 3 to wciaz 'hot shots', 'strzelajac smiechem' i 'czy leci z nami pilot'. Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 1
Pr0t0n

Zgadzam sie w 100% z "Geniuszem" chlam jakich malo;/ Nudny, glupi film i glupie teksty, parodiuje niby jakies fiklmy czego wogole nie widac plus te glosy idiotow:( jeden z najgorszych filmow jakie widzialem oczywiscie nie liczac tych z Tv klasy C bo bez przesady.

ocenił(a) film na 10
Smokey

Widac poprostu ze nie rozumiecie tego Humoru Gagi doskonale i ten DUBBING !!!!! ............WIDAC JAK PIES SZCZEKA..............DZWIEK HAŁ HAŁ......... MOzna sie posikac ze smiechu Film genialny parodiuje stare dobre filmy king fu i wychodzi to doskonale.

Abe

Moja Pani nienawidzi takich filmow, zreszta juz wiem za jakimi nie przepada i sam je ogladam, a ten byl glupkowaty jakich malo. Smiechu po pachy.