PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=531008}

Kwarantanna 2: Terminal

Quarantine 2: Terminal
2011
5,1 7,3 tys. ocen
5,1 10 1 7262
3,0 2 krytyków
Kwarantanna 2: Terminal
powrót do forum filmu Kwarantanna 2: Terminal

Ostatnie 10 minut filmu:

<< Jestem zarażona >>
Nie prawda.
Wyzdrowiejesz
Nic ci nie jest
Nie pójdę bez ciebie
Nie skrzywdzisz mnie
Nie rusze sie bez ciebie
W porządku?

Kurde, Komedia! To nie horror. To KOMEDIA! Oglądałem czarną komedie.
hmmm
Dziwne teraz komedie kręcą.

ocenił(a) film na 6
mr_freeman

Czepiasz się dziecka ;p Dla mnie dobrze reakcja pokazana, choć może faktycznie trochę za dużo tego.

ocenił(a) film na 7
mr_freeman

Może faktycznie zbyt przerysowane, ale z drugiej strony nie wiadomo jak sam by człowiek zareagował w takiej sytuacji, szczególnie będąc dzieciakiem

ocenił(a) film na 7
Dexa

Cóż, jestem prawie pewien że w tej sytuacji zafajdałbym całe kalesony xD

mr_freeman

Jak dla mnie te ostatnie 10 czy 15 minut zepsuło cały film. Miałem wrażenie jakby reżyser wyszedł na obiad, wydając wcześniej ekipie polecenie: "...a sami dokończcie sobie ten film".

ocenił(a) film na 4
cayan.mk

Dosyć często sobie te przerwy robił ;)

cayan.mk

Heh, uważam, że w całym filmie najlepsze było ostatnie 10 minut. Dobrze, że sobie na obiadek poszedł ;)

mr_freeman

Końcówka faktycznie zepsuła film. Ale w sumie nie tylko my to dostrzegliśmy, wystarczy spojrzeć na niektóre recenzje, ot, choćby na tę przypadkowo znalezioną w necie:

http://thedarkzoneproject.wordpress.com/2012/07/24/quarantine-2-terminal-kwarant anna-2-terminal-2011/

ocenił(a) film na 7
mr_freeman

Mógłbyś z łaski swojej zaznaczyć, że to spoiler ;/

Peter_Quinzel

a co nie jest napisane:
cyt: "Ostatnie 10 minut filmu:"

ocenił(a) film na 9
mr_freeman

mnie akurat ta scena bardzo wzruszyła az poleciały mi łzy. nie poczułas klimatu filmu albo jestes po prostu z kamienia skoro nie zrozumiałas dramaturgii tej sytuacji.

pstryk

okejjj Rozumiem. Ze śmiechu też sie można popłakać. Zdarzyło mi sie łezkę na dobrej komedii puścić.