Podobno ma być inna nić [Rec] 2. Na razie studio rozważa różne pomysły. W drugiej części Kwarantanny mamy mieć zupełnie coś nowego. Cała obsada będzie nowa, raczej nie będzie żadnego związku z częścią pierwszą. Kwarantanna 2 napewno powstanie ale rok premiery jest jeszcze nie znany. Jestem ciekawy co Amerykanie wymyślą. Pozdrawiam! :)
myślę że po dzentelmensku pozwola najpierw wykazac sie hiszpanom a potem sami nakreca cos oryginalnego moze nawet bardziej wlasnego niż to bylo w przypadku czesci piewrszej
Jakos w to nie wierze :D Amerykanie lubia sciagac i robic horrory i w
ogole dobre filmy pochodzenia nieamerykanskiego pod siebie.Dlatego, ze nie
lubia czytac, mniej czytania - wiecej klientow ;]
A jak było z "Owórz oczy" z Penelope Cruz? Za chwilę mieliśmy "Vanilla Sky"! Dla mnie to jest chore - remake dennego filmu, który nie jest straszny, jedynie wywołuje odruch wymiotny, w rok po tym, jak pojawił się oryginał! Tylko Amerykanie mogą na coś takiego wpaść :/
Amerykańskie remaki zawsze są gorsze od pierwowzorów. Jedyny remake który się im udał to The Ring (lepszy i bardziej straszniejszy od japońskiej wersji).
No wlasnie tylko The Ring, jednak to i tak nie byl ICH własny pomysł :D O [REC] powiedzial producent ze da sie ten pomysl rozwinac i zrobic ciekawszy, zrobil to samo -.-