Oglądałem REC'i, Q1, Tunel etc. i muszę przyznać ze ten całkiem spoko :) 7/10 można polecić fanom gatunku. Pozostali ignoranci na pewno wolą "Tylko mnie kochaj", "Avatar" i takie tam :)
ja uwielbiam filmy o zombie, ale ten jest naprawę beznadziejny.... bardzo odgrzewany kotlet i to w cieniutkim wykonaniu
Film jest dla fanów horrorów o zombie i paranormal activity :) też lubie filmy od Zombie (i seriale Walking Dead season 2 is coming :))
Ja uważam, że było ok. Odgrzewany kotlet w cieniutkim wydaniu to te wszystkie "rimejki" ziemi żywych trupów itp.
Dla mnie to totalna lipa ,ale to tylko moje odczucie ja wole japońskie kino grozy np taki calling czy ju on
Grot 83...mimo że lubię horrory bardziej z klimatem który straszy niż lejącą się krew, to ta seria przypadła mi do gustu. Ciekawa jestem jak wypadnie na tle tych części Rec3
Lubię horrory, ale o wiele bardziej podobał mi się REC 1 i 2 (3 jeszcze nie widziałam) niż Kwarantanna. Chociaż jeśli mam wybierać uważam, że Kwarantanna 1 była lepsza. Ta część była po prostu słaba;/
Film dość przyjemnie się ogląda, ale zaczyna mnie śmieszyć jedna rzecz. Ludzie w filmach o zombie i innych zarazonych zachowuja sie jakby w ich swiecie nie bylo takich filmow, nie wiedza co robic. Przy tak ograniczonej liczbie zarazonych nalezy ich pozabijac, bo im dluzej beda czekac tym gorzej. Później nalezy obserwowac siebie nawzajem i szukac wyjscia.