PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=531008}

Kwarantanna 2: Terminal

Quarantine 2: Terminal
2011
5,1 7,3 tys. ocen
5,1 10 1 7262
3,0 2 krytyków
Kwarantanna 2: Terminal
powrót do forum filmu Kwarantanna 2: Terminal

Bardzo Dobry

ocenił(a) film na 7

Oglądałem REC'i, Q1, Tunel etc. i muszę przyznać ze ten całkiem spoko :) 7/10 można polecić fanom gatunku. Pozostali ignoranci na pewno wolą "Tylko mnie kochaj", "Avatar" i takie tam :)

użytkownik usunięty
grot84

No kompletnie się zgadzam!! ;)

ocenił(a) film na 6
grot84

o jaki Tunel Ci chodzi bo jestem ciekaw

użytkownik usunięty
marcin10911

Chyba o ten http://www.filmweb.pl/film/Tunnel%2C+The-2011-608135

grot84

Tak jest! ;] Dzisiaj oglądam mimo odradzania fanów mody na sukces. ;p

ocenił(a) film na 3
grot84

ja uwielbiam filmy o zombie, ale ten jest naprawę beznadziejny.... bardzo odgrzewany kotlet i to w cieniutkim wykonaniu

ocenił(a) film na 7
Viljar

Film jest dla fanów horrorów o zombie i paranormal activity :) też lubie filmy od Zombie (i seriale Walking Dead season 2 is coming :))

ocenił(a) film na 7
Viljar

Ja uważam, że było ok. Odgrzewany kotlet w cieniutkim wydaniu to te wszystkie "rimejki" ziemi żywych trupów itp.

ocenił(a) film na 6
grot84

Nawet nie najgorszy, choć bez rewelacji.

ocenił(a) film na 4
grot84

Dla mnie to totalna lipa ,ale to tylko moje odczucie ja wole japońskie kino grozy np taki calling czy ju on

ocenił(a) film na 7
grot84

Grot 83...mimo że lubię horrory bardziej z klimatem który straszy niż lejącą się krew, to ta seria przypadła mi do gustu. Ciekawa jestem jak wypadnie na tle tych części Rec3

grot84

Lubię horrory, ale o wiele bardziej podobał mi się REC 1 i 2 (3 jeszcze nie widziałam) niż Kwarantanna. Chociaż jeśli mam wybierać uważam, że Kwarantanna 1 była lepsza. Ta część była po prostu słaba;/

ocenił(a) film na 7
grot84

Film dość przyjemnie się ogląda, ale zaczyna mnie śmieszyć jedna rzecz. Ludzie w filmach o zombie i innych zarazonych zachowuja sie jakby w ich swiecie nie bylo takich filmow, nie wiedza co robic. Przy tak ograniczonej liczbie zarazonych nalezy ich pozabijac, bo im dluzej beda czekac tym gorzej. Później nalezy obserwowac siebie nawzajem i szukac wyjscia.