za stary juz jestem na tego typu filmu.Usuwam Cie ze znajomych na facebooku(potoczne mowiac
Fejsie) i w rzeczywistosci tez juz nimi nie jestesmy.Eh..ciesze sie ze do tej pory nie dolaczylem do
grona facebookowiczow....a mowia ze nie m Cie na facebooku to nie zyjesz...a jednak:)
tak, jestem z tego dumny. w moim przypadku to kwestia poglądów, których nie będę tu wygłaszał, bo to nie czas i miejsce
no ja rowniez wole byc z tego dumny a nie jak np. 16-latki na fajsie chwala sie ze pija piwo albo jaraja trawe,kwestia dojrzałości,idea facebooka juz dawno zaginełą
Popieram mimo że mam facebook'a to nie rozumiem jak można uznać to za "swoje życie" i przesiadywać tam godzinami... Nie wiem również jak można opisywać tam wszystko słowo w słowo co się robi... Chyba nigdy nie będę w stanie tego zrozumieć. :) Jednak nie obrażam osób które tak robią.
dobra weźcie się ogarnijcie bo nie każdy w ten sposób używa fejsbuka i nie każdy przesiaduje tam godzinami. To sprawa indywidualna więc jeśli ktoś chce mieć tam konto to ma i niekoniecznie jest taki jak wszyscy -.-