LOL

2012
6,3 80 tys. ocen
6,3 10 1 80118
4,3 6 krytyków
LOL
powrót do forum filmu LOL

Demi a Miley...

ocenił(a) film na 5

Chyba pierwszy film w którym matka jest ładniejsza od córki. :)

ZuziQ

Czy ja wiem.. Przecież Miley też jest b. ładna;)

ocenił(a) film na 5
cocoatea

Hmm, nie wydaje mi się. Demi bije Miley na głowę, mimo wieku. ;)

ZuziQ

Ale to prawda. Mimo wieku Demi wygląda zjawiskowo;)

ocenił(a) film na 5
cocoatea

Dokładnie! Chciałabym tak wyglądać w jej wieku. :) A jeśli chodzi o Miley, jej uroda zupełnie do mnie nie przemawia... Wygląda dość.. pospolicie.

ocenił(a) film na 7
ZuziQ

Ja też twierdzę, że Demi jest o wiele ładniejsza niż Miley. Pomimo wieku wygląda po prostu pięknie. Wiele młodszych kobiet mogłoby jej pozazdrościć takiego wyglądu. Bardzo miło się na nią patrzy, a Miley... no, taka sobie. I jeszcze te wiecznie jakoś dziwnie ułożone usta, jakby w wyrazie pogardy...

ocenił(a) film na 6
ZuziQ

Demi jest brzydka.
Miley, pomimo strasznych zębów, ma piękne 'uśmiechnięte' oczy, przez co cała robi się ładna.

ocenił(a) film na 5
injustice

Błagam Cię. Określenie "brzydka" do Demi absolutnie nie pasuje. Może Ci się nie podobać, ale na pewno nie jest brzydka. Według mnie to bardzo atrakcyjna kobieta.

ocenił(a) film na 6
ZuziQ

Okej, coś w tym jest. Może nie brzydka, ale hm... nie potrafię znaleźć odpowiedniego słowa.
Dobrze się trzyma, jak na swoje lata, ale to nie czyni jej super pięknością.
Ładnie się starzeje, ale sama jest nieciekawa. Ja bym tak nie chciała wyglądać, a to już świadczy, że mi się mocno nie podoba ^^

ZuziQ

Gusta. Mi się obie nie podobają.

injustice

brzydki to jest ten spasiony kot w twoim profilu

ocenił(a) film na 6
dillinger79

Owszem, nie za ładny :)

ocenił(a) film na 6
ZuziQ

Demi wygląda ładnie na swój wiek ? Przymykając oko na to ingerencję chirurga, to pewnie :)

ocenił(a) film na 6
errorowa

Dokładnie hektolitry botoksu, naciągnięta, że niedługo jej mimika twarzy będzie wyrażała jedną minę.

ocenił(a) film na 6
ZuziQ

mi się miley w ogóle nie podoba. za bardzo jest wymalowana jak na swój młody wiek. a poza tym to nie uważam, żeby była z niej jakaś mega piękność.

ocenił(a) film na 8
ypaulina

Miley juz nie jest taka młoda ma 20 lat to moze sie juz tak malowac :P

ZuziQ

Demi Moore jest piekna kobieta tylko boi sie zestarzec.Nie ukrywa, ze kilkakrotnie poddala sie operacjom plastycznym.Jedna z niewielu aktorek, ktore tego nie ukrywa i nie klamie, ze tak mlodzienczy wyglad ma w genach :))

ocenił(a) film na 5
ulla

Dokładnie. :) Osobiście uważam, że w jej przypadku taka ingerencja w wygląd tylko wychodzi na dobre. Przynajmniej na razie z tym nie przesadza, jej mimika twarzy nadal jest naturalna, a jak wiadomo to bardzo ważne w zawodzie aktora. Cienką linię pomiędzy pięknym wyglądem, a okropną sztucznością moim zdaniem przekroczyła Nicole Kidman. W jej przypadku botox skutecznie wymazał z twarzy jakiekolwiek uczucia, przez co teraz jej mimika jest przerażająco uboga.

ocenił(a) film na 6
ZuziQ

A może twarz Demi wyraża tysiąc emocji i uczuć ? też jest już naciągnięta i chuda, jak patyk.
A co do Miley może nie jest piękna, ale na pewno nie jest brzydka, nie przesadzajmy ;)

ocenił(a) film na 5
Kolorowanka123

Twarz Demi wyraża wystarczająco dużo emocji i uczuć, aby móc nazwać ją dobrą aktorką. Chuda jak patyk? A jaką ma mieć twarz według Ciebie? Jest szczupłą kobietą, ma fenomenalną figurę, stąd zapewne jej twarz również jest drobna i szczupła. ;)

ocenił(a) film na 6
ZuziQ

Na pewno nie można powiedzieć, że jest naturalna i starzeje się z godnością, na co wskazuje chociażby afera z doklejeniem do jej zdjęcia figury Rubik. Zresztą, kto w Hollywood żyje bez botoksu i operacji ;) Aczkolwiek każdy może mieć swoje zdanie. ;p
Dla mnie o wiele piękniejsza jest Rachel Weisz ;)

ocenił(a) film na 5
Kolorowanka123

Ależ ja nigdzie nie napisałam, że Demi jest naturalna. Stwierdziłam tylko, że w jej przypadku drobne korekty poprawiające wygląd wyszły jej na dobre, gdyż z nimi nie przesadziła i jej mimika twarzy wciąż jest naturalna. Oczywiście, że na pewno są od niej piękniejsze aktorki, ale w tym temacie porównywaliśmy wygląd dwóch konkretnych aktorek. :)

ocenił(a) film na 7
ZuziQ

Nie zgodzę się.
Nie jestem fanką żadnej z nich i nie uważam Miley za pięknośc ale jest całkiem ładną dziewczyną , w filmie wygląda super .
A Demi już taka troche wysuszona..

ocenił(a) film na 5
ZuziQ

Haha to samo pomyślałem :D matka fajniejsza niż córka :D

ocenił(a) film na 5
galonpzw

O! W końcu jakiś facet zabrał głos. Cieszę się, że się ze mną zgadzasz. :D

ocenił(a) film na 5
ZuziQ

Ta Miley w ogóle mi sie nie podoba, Emilly dużo lepsza ;D

ocenił(a) film na 5
galonpzw

Dokladnie, uroda Miley do mnie w ogóle nie przemawia. Największe wrażenie jednak wywarła na mnie mimo wszystko Ashley. ;)