Nudy ten film wytrzymałam tylko 30 minut, może jak nie będę miała co oglądać, to jeszcze raz spróbuję obejrzeć...
Nie fatyguj się, nie warto. Niestety obejrzałam cały, żałuję zmarnowanego czasu. Do końca miałam nadzieję, że akcja się rozkręci, ale nic z tego. Film był tak naprawdę o niczym, a opis wprowadza w błąd, bo Lola nie ma praktycznie żadnych problemów...
Zgadzam się miałem nie oglądać tej produkcji ze względu na ocenę na imdb, a tu proszę ocena na fw jest całkiem zachęcająca. Pytanie tylko jakim cudem film uzyskał tak duże noty na fw za co niby? Żeby nie było, że nie lubię głównej bohaterki czy coś bo nie znam jej kompletnie.
Właśnie po opisie spodziewałem się dobrego filmu. Jak już to może jest to film dla nastolatek, ale na pewno nie dla męskiej części.
'' Lola nie ma praktycznie żadnych problemów...'' tak? a ja myślę, że na rozwód rodziców nie macha się ręką. W sumie jest to problem, szczególnie dla takiej nastolatki jeszcze z dwójką rodzeństwa, które wychowuje samotna matka
Ale jeśli porównywać to z problemami dorosłych to rzeczywiście nie ma problemów. Tylko przypominam, że to film o nastolatce i dla nastolatek, one najbardziej to zrozumieją jak to jest stracić chłopaka, zakochać się w najlepszym przyjacielu, nie móc pojechać na wycieczkę szkolną itd.
I poza tym - nie porównujmy filmów dla nastolatek z innymi produkcjami, bo wiadomo, że on wypada bardzo słabo, ale przecież on jest kierowany do innej grupy odbiorców! Do mnie akurat trafia.