Patrząc na obsadę film nie zapowiada się tak fatalnie. Chociaż biorąc pod uwagę, że 'gra' tutaj panna Cyrus... | Podobno w filmie mają być sceny z alkoholem, narkotykami i seksem. Chcielibyście zobaczyć M.C. w scenach erotycznych? ^^
ku@#wa, ludzie opanujcie. Hanna Montanna to już PRZESZŁOŚĆ. A teraz panna Cyrus jest prawie dorosła i stara się dobrze grać w filmie tj. np. the runaways tam grają młode aktorki Stewart i Fanning. A nawet plotkujecie cały czas Cyrus'a, to nie jej wina. Taką ma naturę. ;/// ehhh
Lubię ją, pewnie jestem jej fanką.
Ostatnio grała Ostatnia piosenka, bardzo mi się podobało. Nie raz dobrze grała Cyrus, a końcówka to co ojciec zmarł na krześle a ona płakała. Ale mi aż wzruszyło. :((
Zgodzę się z tym, że panny Cyrus nie należy oceniać, zwracając uwagę tylko i wyłącznie na Hannah Montanę. Widziałam film "Ostatnia piosenka" z Miley i muszę przyznać, że jestem nim mile zaskoczona, a sama Miley poradziła sobie według mnie całkiem dobrze, wcielając się w nastoletnią Ronnie. Poza tym "Laughing out loud" chętnie obejrzę. :-)
o, to mam kompletnie inne zdanie niż Wy. okropnie zeszpeciła mi swoją osobą i 'grą ' aktorską cały film. aż dziwne że była w stanie tak dobry scenariusz zepsuć -.-
w jaki sposób zeszła na psy ? rozwiń swą myśl bo nie rozumiem ? zeszła na psy bo co , bo zaczyna grać w poważniejszych rolach?bo docina się od disneya?
Ja za nią nie przepadam- na taki dziwny wyraz twarzy...
Moim zadaniem nie popisała się w Ostatniej Piosence''.
BLACKROSE58> oni zapomnieli że nie należy utożsamiać aktorki z rolą. ;) A to że są o niej jakieś plotki, to normalne. O kim nie ma?
nie rozumiem was... piszecie że Miley Cyrus zeszła na psy i będzie grała w scenach erotycznych . Film jeszcze nie jest nakręcony nawet zwiastun a wy już puszczacie ploty .! Nie jestem fanką M.C ani Hannah ale po prostu denerwuje mnie to co piszecie w ogóle nie widząc Miley a jeśli nie jesteście jej fanami / fankami to nie czytacie o niej plotek więc skąd możecie wiedzieć jak jest w filmie albo w jej życiu . Ja nie czytam , nie jestem fanką więc tylko przypuszczam że chce spróbować aktorstwa ..