Gorszej obsady nie mogli zrobic, film będzie typu Disney Channel bajeczki dla dziec do 14
lat z inteligencją 10 latków :/
mówisz tak, bo gra tam M.C? weź się ogarnij, ona będzie grała tak jak ma w scenariuszu. a wszyscy ciągle myślą, że to nadal ta głupiutka Hannah Montana.
Rozumiem nie lubisz Miley Cyrus ani gwiazdek Disneya. Ale to nie znaczy ,że możesz oceniać film od razu! Ostatnio Miley zagrała w dramacie i co on też byl dla 10 latków ?!
fafa194 Może najpierw poczekaj aż film wyjdzie i daj szanse MC się wykazać,okej? Gra tam też taka Demi Moore,która jest dobrą aktorką i w byle czym by nie zagrala.
I przydałoby się przeczytać co nieco o filmie, nie uważasz? 10 latki nie będą raczej oglądać filmu o takiej tematyce.
A skąd wiesz? Nie obejrzałeś filmu, a już go oceniasz! Twój iloraz inteligencji musi być bardzo wysoki.
Zlinczujcie mnie, fanki Hanny Montany i Disney Channel. Stwierdzam tylko swoją opinię przyszłościowo.
To nie jest film dla dzieci do 14 roku życia, jak już coś to powyżej 14 roku życia ;]
Nie jestem fanką Miley Cyrus ani tym bardziej Disney Channel (po prostu wyrosłam xd) i nie zamierzam nikogo tu linczować ;] Kilka osób tu ma rację. Nie można skreślać filmu przed premierą tylko ze względu na obsadę. Poza tym można mówić, że Miley Cyrus nie ma talentu itp, ale spójrzcie... Czy tak naprawdę mieliśmy okazję oglądać ją w jakichś ambitniejszych filmach? Jest młoda i ma jeszcze trochę czasu. Poczekajmy, aż zagra w kilku filmach niewyprodukowanych przez Disneya i wtedy oceniajmy. To tyle :)