Po co powstają takie filmy jak ten? Na pewno nie po to, żeby sprawić przyjemność widzowi.
Na pewno nie po to, żeby zarobić bo nikt o zdrowych zmysłach na to nie pójdzie - zresztą
pokazuje to dobitnie boxoffice. Rozumiem jeszcze tworzenie filmów a'la "Zmierzch", gdzie
wiadomym jej, że zarobi kilka razy tylko ile w niego włożono, bo jakieś psychofanki polecą
na to do kina i kupią pierdyliard gadżetów i innego syfu.
Straszny film.
Każda udzielona ci odpowiedż byłaby stratą czasu. Byłaby dla ciebie za trudna.
Szanowni Państwo, to jest bardzo przyzwoity film. Sympatyczne, pełne uroku kino. Jeśli nie jesteście nawiedzonymi malkontentami, jak założyciel tego tematu, to film powinien wam się spodobać. Ja polecam
"Każda udzielona ci odpowiedż byłaby stratą czasu. Byłaby dla ciebie za trudna." :DDDDDDDDDDDDDDDD
"Szanowni Państwo, to jest bardzo przyzwoity film." :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Sympatyczne, pełne uroku kino." :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Jeśli nie jesteście nawiedzonymi malkontentami, jak założyciel tego tematu, to film powinien wam się spodobać. Ja polecam" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Skazani na Shawshank 1/10
Nietykalni 1/10
Służące 1/10
Avengers 3/10
Choć tu się zgodzę, co prawda nie miałam okazji obejrzeć całego filmu Skazany na Shawshank, bo oglądałam go po nocy i byłam bardzo zmęczona ciężkim dniem, a później jakoś nie było okazji na ponowne zobaczenie, ale po tym co widziałam, uważam że film zasługuje na duuuużo wyższą ocenę niż 1. Jedynkę moim zdaniem to się daje już naprawdę filmom, które są wręcz żenujące, a nie dobremu filmowi. Śmieszy mnie stawianie takich ocen.
A Nietykalnych mam w planach obejrzeć!
Co do filmu, o którym temat. Jak dla mnie całkiem przyjemnie się go oglądało. Może do kina bym na niego nie poszła, choć kto wie? Ale w sumie tak sobie obejrzeć w domku, siedząc samotnie i nie mając co robić, to dlaczego nie?
Film, przyjemny, dobrze się ogląda, w ogóle z opisu filmu nastawiłam się na naprawdę ciężki film o staczającej się dziewczynie, a okazał się całkiem lekki i do przełknięcia i szczerze powiem, że się z tego faktu cieszę. Obsada dosyć dobra, aktorstwo wystarczające. Mnie się podobało :)
Dzięki za opinię filmu, bo z tych dwóch wcześniejszych, tak skrajnych, niczego się nie dowiedziałam ;P