wg mnie to jest bezsensowny film!!!!! gra aktorska ponizej obiecanego poziomu miley
sztuczna jak kawalek drewna po prostu glupiutka pusta wyszminkowana lampucera o
wlosach koloru blond !!!! zero humoru mnostwo zenady a scenariusz slaby! ten chlopak to
brzydki byl w ogole na jego widok chcialo mi sie zwymiotowac!!! 2/10 za demi moore i
wspolna kapiel rodzinna!!! nawet za 100 zl bym tego nie obejrzala............. film dla glupich
-15latek ktore uganiaja sie za nieznajomymi chlopakami .Jaracie sie takimi amerykanskimi
historiami.........
Według mnie film fajny . Jestem ciekawa jak ty byś zagrała wole sobie nawet tego nie wyobrażać !
a ty niby co jestes krytyk filmowy???!! to ze ogladnelas pare filmow z selena gomez i miley i jarasz ladnymi chlopakami i masz grupe kolezaneczek to nie oznacza ze znasz sie na filmach i na aktorstwie, wiec obejrzyj sobie forresta gumpa i zobacz co to PRAWDZIWY KULTOWY PORZADNY DOBRY IDEALNY film NA POZIOMIE, ziomie!!
ty człowieku wiesz wgl kto to jest krytyk filmowy ???? a skad wgl wiesz ze nie ogladalam forrest gump ? to ze na filmwebie nie mam ocenionego to od razu niie oznacza ze nie ogladalam! Widziałam duzo fajnych i kultowych filmów i uważam że ten tez jest super !!!!! I TYLE MAM CI DO POWIEDZENIA !
wiem kto to krytyk! osoba ktora ZNA SIE NA FILMACH i ma prawo oceniac tak jak ja mam prawo pisac ze ten film mi sie nie podoba!!! kazdy racjonalnie myslacy czlowiek nie uwierzy w taka bajeczke z happy endem i kropeczka !! na jakich podstawach ocniasz ze ten film jest super???? prosze podaj mi co ci sie podobalo!! ja nie widze zadnego porownania nawej cipienkiego porownanieczka z forrestem albo zielona mila!!! TO JEST JAK NIEBO DO ZiEMI jak sliczna kobieta z ameryki poludniowej do niemki!!! ZERO POROwNANIA to jest dno a forrest to praawdziwy film niosacy przeslanie!.....
to dobrze ze chociaz cos wiesz bardzo sie ciesze ! Aktorzy fajni i muzyka,sa sceny na ktorych mozna sie wzruszyć i zobaczyc problemy nastolatki dlatego uważam ze ten film jest dobry !! tobie sie pewnie nie podoba bo w nim miley cyrus wystepuje i odrazu przekreślasz caly film !!!
wiesz moja droga patko19 musze sie zgodzic bo miley od razu sprawila ze film mniej mi sie podobal, jej glos, wyglad, to zachowanie od razu mnie wkurzalo... zero talentu...... ale zworiclam uwage na innych aktorow przeciez. ten kyle to tylko ladna twarz dla dziewczyn i od razu mysli ze jest AKTOREM bo laski szaleja i piszcza na jego widok!!!!! demi moore zagrala dobrze ogolem we wszytskich filmach sie ja fajnie oglada moglabym dla niej byc lesbijka! !! ta blondynka co grala przyjaciolke glownej bohaterki to tylko ladna twarz nic wiecej zero umiejetnosci......... ashley greene to dno. i tyle w tym temacie. scenariusz calkowicie skopiowany od lola francuskiego ktory jest o niebo lepszy!!!! PORZADNY FILM! NATURALNY! radze obejrzec a potem brac sie za remake.
zal mi CIĘ w większości zwracasz uwagę na wygląd i dla ciebie jak ktos juz jest ładny to zle gra zastanów sie nad soba i wtedy bedziemy mogly porozmawiac!!!!
Jako ktoś kto skończył dawno szkołę i nie ma nic do Miley, stwierdzam że film jest beznadziejny. Jeśli tak wglądają "problemy" dzisiejszych nastolatków to chyba macie coś z baniami. Niektórzy porównują ten film do "13" co jest totalnym absurdem i nie należy ich stawiać nawet na jednej półce. Ludzie wyłączcie Vive, MTV, yt i idźcie przewietrzyć mózg.