PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202908}

Labirynt fauna

El laberinto del fauno
2006
7,3 242 tys. ocen
7,3 10 1 241861
7,6 57 krytyków
Labirynt fauna
powrót do forum filmu Labirynt fauna

po 25 min wyłączyłem niestety ten film klasy C nie mogłem znieść takiego badziewia!!!

ocenił(a) film na 4
Pitstop2

Fanom filmu sie to pewnie nie spodoba, ale masz prawo do swojej opini, mnie tez film nie porwal..

użytkownik usunięty
Nachtjager

Kolejny wspaniały temat z cyklu - "film jezd gupi o nie wiem o so chosi jakby".
Gratulacje i tylko tak dalej. Może, gdzieś za 20 lat, napiszesz na filmwebie post w stylu: film nie podobał mi sie ponieważ <i tu ROZSĄDNIE> umotywujesz dlaczego uważasz film za kategorię C.
AMEN.

ocenił(a) film na 10

Mori obawiam się że 20 lat to za mało, tutaj trzeba skoku w ewolucji !

ocenił(a) film na 10
Nachtjager

ja obejrzałem film od początku do końca i siedziałem patrząc się w pusty ekran po zakończeniu seansu...film jest cudowny, przeniósł mnie w ten dziecięcy świat prosto z "alicji w krainie czarów" dodając oczywiście proporcjonalnie z wiekiem sceny bardziej drastyczne, urzekła mnie cudowna muzyka Javiera Navarrette, jak dla mnie film jest cudowny i warty obejrzenia

użytkownik usunięty
Pitstop2

Ostatnio coraz więcej osób ogląda 15-25 minut filmu i już wie że to badziewie. Nie ma co jak tylko pogratulować.. głupoty.

ocenił(a) film na 10

Ja bym ich wszystkich ponabijał na pale, gratulowanie głupoty już dawno wyszło z mody a wracają Wołoskie czasy retro :)

ocenił(a) film na 4
Kolbe

ja obejrzalam caly film (niestety) i absolutnie mnie nie wciagnal byly momenty ciekawe i intrygujace ale to byly tylko momenty film jako calosc nudny i bez tego czegos czego zawsze szukam w filmach dawno sie tak nie zawiodlam ale to rzecz gustu gdyby wszystkim sie podobalo to samo swiat bylby beznadzuejny:)))
pozdrawiam fanow i tych ktorym ten film nie przypadl do gustu

ocenił(a) film na 8
Pitstop2

No to szefie! Gratuluję! Bardzo dobry zwyczaj wyłączyć film po 25 minutach i mówić, że idiotyczny. Brawa dla Ciebie... jeszcze napisz o głupim zakończeniu xD

alo88

Łahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahaha

dobre