PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7120}

Labirynt

Labyrinth
1986
7,1 17 tys. ocen
7,1 10 1 17013
6,9 17 krytyków
Labirynt
powrót do forum filmu Labirynt

???

ocenił(a) film na 10

Szukam soundtracku do "Labiryntu" oraz filmu w polskiej lub angielskiej wersji językowej(jak dotąd to co udało mi się znaleźć w sieci nie jest najlepszej jakości a to psuje całą radość oglądania).
Jeśli ktoś może mi pomóc, oto moje namiary: prawia21@gmail.com
Bardzo mi na tym zależy!!!

Odnośnie samego "Labiryntu", jak dla mnie kultowa pozycja!!! Pierwszy film na jaki do kina zabrali rodzice ledwo odrośniętego od ziemi szkraba:)
Zrobił na mnie wtedy ogromne wrażenie!!! Na długo w mojej pamięci pozostały: biała sowa, scena kiedy Sarah trzyma Toby'iego i wypowiada życzenie, bal, Bavid Bowie jako Jareth, gobliny oraz dialogi. Żadna już chyba potem produkcja filmowa nie wywołała u mnie tak silnych emocji.
Przede wszystkim od tamtej pory kocham kino:)

prawia

nie wiem czy to cie zainetersuje ale w promocji jest tutaj http://www.edvd.pl/?v=film&id=9483

ocenił(a) film na 9
prawia

ja płyte z muzyką kupilam jakieś 8 lat temu w M1 :) aż się zdziwiłam jak znalazłam bo myślałam że nie dostane ;)

ocenił(a) film na 8
prawia

Ja widziałam jakiś czas temu w jednej z Galerii które łączą wiele sklepów. To był konkretnie sklep z filmami, muzyką, sprzętem rtv itp. Pozdrawiam wielbicieli księcia żółtozębego;P i wszystkich Labiryntowych dziwadeł:)

ocenił(a) film na 8
prawia

no to jesli nadal po roku szukasz , to ja go mam