PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=814760}

Laleczka

Child's Play
2019
5,6 16 tys. ocen
5,6 10 1 16170
5,9 36 krytyków
Laleczka
powrót do forum filmu Laleczka
ocenił(a) film na 10
Cyprian_Swiecki

Niestety nie powróci. On i twórca wcześniejszych wersji nie chcą mieć nic wspólnego z tym filmem. Obaj powrócą w serialu , który będzie kontynuował poprzednie części , ale tu nie

ocenił(a) film na 6
Cyprian_Swiecki

Proś dalej i siedź z badziewiem zamiast się otworzyć na świeżość.

silent_allen

Rzadko remake jest lepszy od oryginału, tym razem też pewnie nie będzie, ale biorąc pod uwagę wszystkie filmy po Child's Play 3 to chyba dobrze że jednak nie mają nic wspólnego z tym rebootem. Mancini i Dourif z oryginalnej serii chyba się pogubili, ludzie pokochali tą serię za przerażającą lalkę ze szczyptą czarnego humoru, teraz proporcje są odwrotne: "zabawna inaczej" lalka która przy okazji zabija, plus "klonuje" się. Tak więc po 4,5,6,7 części(przy okazji tak słabych że tylko 4 pamiętam jako tako) stwierdzam że zdecydowanie wolne zobaczyć nowe (po zwiastunie widać że nawet mroczniejsze niż oryginał) podejście.

waqo1986

Swoją drogą co myślicie o nowym Chuckym?

Cyprian_Swiecki

Tzn? Bo po za połowa głowy na plakacie i kilkoma ujęciami, głównie włosów z zwiastuna, to nic nie wiadomo :)

ocenił(a) film na 6
Cyprian_Swiecki

Wygląd nowego Chucky'ego nie ma w sobie absolutnie nic niepokojącego. Stary z 1988 do dziś ma to coś, a tutaj? Tanio to wygląda, sztucznie.

ocenił(a) film na 6
silent_allen

Świeżość? Ja rozumiem, że ostatnie laleczki od Manciniego nie były za specjalne, ale ten remake już teraz się beznadziejnie zapowiada.

Pawuloniasty

Nawet Mark Hamill brzmi jak lektor IVO.

ocenił(a) film na 6
Cyprian_Swiecki

Akurat Hamill brzmi całkiem spoko. Na początku nawet go z Dourifem pomyliłem.

ocenił(a) film na 6
Pawuloniasty

Bo co?

ocenił(a) film na 6
silent_allen

Bo wygląd lalki? Bo motyw z jakąś zhakowaną SI? Bo ze zwiastuna (którego zadaniem jest wzbudzenie zainteresowania) nie czuć kompletnie klimatu?

Cyprian_Swiecki

Mark Hamill będzie grał Chucky'ego.

nieznajomy43

Tiffany:The one and only CHUCKY.
Chucky:HAHAHHAHAHA.

Cyprian_Swiecki

Mark Hammil brzmi bardzo podobnie ;) Udało mi się usłyszeć go w akcji.