Gdyby, w trzeciej części Zorro gdyby powstała. Moim zdaniem powinno być tak, 10 lat różnicy między filmami. Alejandro za stary na bycie Zorro więc następca, czyli syn 21 letni wtedy Joaquim. Jakiego aktora byście widzieli w roli dorosłego Joaquima. Z nudów możecie potypować.
Szkoda że zakładałem temat przed obejrzeniem dodatków ponieważ, na dodatkach jest alternatywny początek i koniec i tam jest pokazany Joaquim w wieku około 20 kilku lat. Więc już wytypowane ale dzięki żee zabrałeś głos na moim temacie.
Typ dobry ale moim zdaniem Colin jest za stary i nie jest latynosem, mi chodziło żeby Joaquim w kontynuacji miał około 21 lat.
Pozdrawiam
Jestem absolutnie, ale to absolutnie na NIE takiemu pomysłowi. Jak ma być część trzecia to tylko i wyłącznie jako Zorro ma być Banderas. Pozatym, Joaquim mnie denerwował strasznie w tym filmie.
Czemu, dzieciak kozacki był. A widziałeś może dodatki z tego filmu, wiesz ja tak właściwie mam do Ciebie pytanie, czemu masz taką dziwną nazwę, bo jakiś czas już na filmwebie jesteś i większość twoich postów mi się podoba, byłeś może na moim blogu, weźwejdź moją kolekcje oceń, proszę.