PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=510555}

Liceum Avalon

Avalon High
2010
5,7 15 tys. ocen
5,7 10 1 14515
Liceum Avalon
powrót do forum filmu Liceum Avalon

;)

użytkownik usunięty

książka była fajna, ciekawe czy film będzie równie dobry...

użytkownik usunięty

o ile w ogóle powstanie...

Powstanie powstanie :D Meg Cabot oglosila ze Disney zaplanowal go na koniec 2010 roku :)

użytkownik usunięty
kimiyume

szczerze? Boje się tej produkcji Disney'a. Po Hannie Montanie boje się kolejnych gniotów... Nie obraząjc nikogo. Po po prostu kiedyś Disney kojarzy mi się z dobrą marką, teraz mam wątpliwości...

Ale i tak się ciesze, że powstanie :D

użytkownik usunięty

niedawno obejrzałam film "Randka z gwiazdą" i wiecie co jest niezły nawet jak na produkcje disney'a

użytkownik usunięty

czyli "Liceum" też może być fajne....? Oby oby, bo historia jest bardzo fajna :) Takki przyjemny film mógłby być...

użytkownik usunięty

a oglądałaś Randkę z gwiazdą?? jest na youtube polecam ;)

użytkownik usunięty

właśnie szukam bo jesteś już kolejną osobą która o tym filmie mówi mi :)
PS. Na youtubie jest w strasznej jakości...

a czy nie ma nikt dokładnej daty ukazania się filmu? wiem, że koniec roku ale koniec to znaczy bardziej październik czy grudzień?

użytkownik usunięty
miss_x

chyba tego nikt nie wie...

ocenił(a) film na 8

Pamiętnik księżniczki też zrobił disney i film był całkiem fajny. Książka jest świena i nie moge się doczekać filmu.

użytkownik usunięty
tomorrow_can_wait

film fajny ale zupełnie inni niż książka

widziałaś/łeś już??
podobno premiera w listopadzie.
do obsady można dodać Britney roberts jako Ellie i Gregg sulkin jako will ale tego nie jestem pewna

użytkownik usunięty
Relia

ja mówiłam o filmie "Pamiętnik księżniczki"

a ja wlasnie obejrzalam, już jest w sieci do ściągnięcia. jak książka mi się bardzo podobała, to film... moocno średni ;/ a szkoda.

użytkownik usunięty
Violettelle

mówisz o "Pamiętniku księżniczki"? Film jest zupełnie inny niż książka, a szkoda, bo książka, przynajmniej pierwsze części, były świetne!

Książka była świetna ;)) Nie mogłam się od niej oderwać ;PP Mam nadzieję że film też taki będzie; ))

domina55

film ma lecieć na DC, ciekawie kiedy :]] nie umiem sie doczekać :) od książki trudno było się oderwać :D

ewa_b_17_12

książka bardzo mi się podobała film również co z tego, że się trochę nie zgadzał z książką (zawsze co jest na postawie książki się nie zgadza) :D, a premiera na DC jest 19 lutego o 10.40 :)