szczerze? Boje się tej produkcji Disney'a. Po Hannie Montanie boje się kolejnych gniotów... Nie obraząjc nikogo. Po po prostu kiedyś Disney kojarzy mi się z dobrą marką, teraz mam wątpliwości...
Ale i tak się ciesze, że powstanie :D
niedawno obejrzałam film "Randka z gwiazdą" i wiecie co jest niezły nawet jak na produkcje disney'a
czyli "Liceum" też może być fajne....? Oby oby, bo historia jest bardzo fajna :) Takki przyjemny film mógłby być...
właśnie szukam bo jesteś już kolejną osobą która o tym filmie mówi mi :)
PS. Na youtubie jest w strasznej jakości...
a czy nie ma nikt dokładnej daty ukazania się filmu? wiem, że koniec roku ale koniec to znaczy bardziej październik czy grudzień?
Pamiętnik księżniczki też zrobił disney i film był całkiem fajny. Książka jest świena i nie moge się doczekać filmu.
widziałaś/łeś już??
podobno premiera w listopadzie.
do obsady można dodać Britney roberts jako Ellie i Gregg sulkin jako will ale tego nie jestem pewna
a ja wlasnie obejrzalam, już jest w sieci do ściągnięcia. jak książka mi się bardzo podobała, to film... moocno średni ;/ a szkoda.
mówisz o "Pamiętniku księżniczki"? Film jest zupełnie inny niż książka, a szkoda, bo książka, przynajmniej pierwsze części, były świetne!
Książka była świetna ;)) Nie mogłam się od niej oderwać ;PP Mam nadzieję że film też taki będzie; ))
film ma lecieć na DC, ciekawie kiedy :]] nie umiem sie doczekać :) od książki trudno było się oderwać :D