PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10044226}

Liga Sprawiedliwości: Kryzys na Nieskończonych Ziemiach, cz. 1.

Justice League: Crisis on Infinite Earths - Part One
2024
5,4 772  oceny
5,4 10 1 772
4,3 3 krytyków
Liga Sprawiedliwości: Kryzys na Nieskończonych Ziemiach, cz. 1.
powrót do forum filmu Liga Sprawiedliwości: Kryzys na Nieskończonych Ziemiach, cz. 1.

Historia przedstawiona w tej animacji jest kompletnie niespójna niezrozumiała - coś gdzieś się zaczęło, widzimy Flasha tuż po tym jak zyskał moce po czym przechodzimy do Flasha który wie dużo więcej a jeszcze gdzieś natrafiamy na starego Flasha - WTF.
Oglądając ten film czułem się jakbym nie zobaczył jakiejś poprzedniej części filmu.
Co do animacji trochę jest tandetna, prosta, brakuje mi starej kreski z poprzednich filmów. Niestety moje przewidywania są takie, że po prostu ukrócono finanse dla takich produkcji.

km_pl

Zakładam że trzebaby obejrzeć uniwersum żeby wiedzieć co ijak. Ale nie wiem która część przed tym żeby wiedzieć o co cho z tym Flashem. Kojarzy mi się flashpoint paradox

ocenił(a) film na 6
km_pl

oglądałeś resztę czy tylko 1szą część z 3? Ponieważ wszystko się wyjaśnia z czasem. Nie jest to wcale takie niespójne po obejrzeniu całości. Dużo tu zabawy czasem jak w Flashpoint Paradox, a całość zmierza do eventu, który miał miejsce jakiś czas temu w komiksach DC gdzie zmieniono dotychczasowy wygląd uniwersum.