Nie żartuj. "10/10 Moja ulubiona bajka". To ty chyba prawdziwych animowanych filmów nie oglądałaś. Moja ocena tego filmu: 3/10.
Saruman:
Nie żartuj. "10/10 Moja ulubiona bajka". To ty chyba prawdziwych animowanych filmów nie oglądałaś. Moja ocena tego filmu: 3/10.
Powod:Bo ja to prawdziwe filmy animowane oglądałem
cóż... jest takie przysłowie, że o gustach się nie dyskutuje :) jednym podoba się to innym tamto.
Ja również jestem fanką tej animacji. To jest typowy Disney- zabawny, wzruszający...
osobiście mam już dosyć tych wszystkich bajek 3D, w których ważniejsze są śmieszne dialogi niż sama treść filmu. Takie animacje są dobre do obejrzenia na raz, natomiast do filmów takich jak "Lilo & Stitch" można wracać wiele razy i nigdy się nie nudzą :)
takie jest moje zdanie :)
To jedna z najlepszych bajek Disneya jakie wyszły. Ma coś w sobie, co obecnym bajkom brak... Mianowicie sens i morał.
tu nie chodzi o animację (którą uważam za bardzo dobrą) ale o samo przesłanie ktore niesie, a jesli sie opierasz tylko na wygladzie filmu to lepiej ogladaj "rekina i lave" sarumanie
Tez jest moja ulubiona, zakochalem sie w niej od pierwszego obejrzenia tez wszystkim polecam :)
Moja też :) nie rozumiem Sarumana bo już się wypowiadał na temat tej bajki, nie wiem tylko po co :? Nie znasz się, nie zrozumiałeś nie komentuj..proste %-)))
Też ja kocham! ;DD A Stich jest cudny, uroczy i przesłodki!! xD
Świetny był, chce takiego samego ;PP
Rozumiem, że są gusta i guściki, ale naprawdę "Lilo i Stich" ma stanowczo za niską notę na filmwebie. Uważam ją za jedną z lepszych, jeśli nie najlepszych filmów animowanych i kurczę no jestem w szoku. Z ledwością powinna przekroczyć próg 8 XD
To jest zdecydowanie najlepsza bajka jaką widziałem w życiu a widziałem dużo. Kocham roztargnioną Lilo i słodkiego Sticha. Za raz po niej jest jeszcze Król Lew oczywiście pierwsza część a później już długo długo nic....