5,6 25 tys. ocen
5,6 10 1 25270
4,0 20 krytyków
Listy do M. 4
powrót do forum filmu Listy do M. 4

Lool to w wigilię wsżędzie na VOD juz powinno być - wtedy by cokolwiek zarobili. A tak? CO oni wgl z tym planują ?? No Chybaze na święta w przyszłym roku czekają...

ocenił(a) film na 8
mordarg

Premiera już 1.02 w Player ;)

jazdowicz2666

Jak wrócę po jakiejś imprezie nawalony i zjarany i będe potrzebował wtedy coś do poduszki wtedy sobie odpalę ;) To jest jedyny stan w jakim jestem w stanie oglądać te wszystkie częsci listów...

ocenił(a) film na 8
mordarg

He he,jak wracam w takim stanie,to wolę odpalić muzykę,niż jakiś film :D

jazdowicz2666

Ja wlasnie mam masę seriali czy filmów i one mają swój priotytet. Po samym zjaraniu sie i energetykach najlepiej ogarniam (przeżywam to co się dzieje na ekranie o wiele bardziej ) i wchodzą takie perełki jak Gra o Tron, Breaking Bad i wszystko co najlepsze. Te z gorszym priorytetem (ale nadal wysokim ) jak np Stranger Things albo Spartacus tudzież Gommora lub Banshee oglądam na trzezwo. Ale jest tez kategoria Nr III - I tutaj mogę być już wstawiony, może mi szwankować pamięć i wiem że niewiele stracę jak coś pominę a mimo to się dobrze bawię - tutaj z seriali było np Supernatural ale jest też Doctor Who czy inne jakieś lekkie rzeczy jak Brooklyn 9-9 lub te filmowe o których wspomniałem wczesniej :D