W tym roku Benedict przyjeżdża do Krakowa 10.05 promować ten film :)
na wszystkich stronach (Onet, strona samego festiwalu Offplus Camera itp) mówia o 10.05 ale z drugiej strony w programie imprezy nie jest to zapisane. Tak czy siak na 100% premiera wypada jakos od 2-11 maja i Benedict przyjezdza na to wydarzenie do Krakowa
Na głównej stronie Offplus Camera widnieje informacja "W związku z ogromnym zainteresowaniem projekcją filmu „Little Favour” i spotkaniem z twórcami – informujemy, że udział w wydarzeniu wezmą osoby posiadające bilety zerowe z karnetem lub akredytacją. Pozostałe wejściówki będzie można wygrać w konkursach. O szczegółach będziemy informować na profilu Festiwalu na Facebook'u. Nie prowadzimy sprzedaży biletów." Tak więc już raczej nie ma szans. Ostatnio słuchałam EskaRock i również mówili o pojawieniu się Benedicta w Krakowie oraz o koczowaniu się fanek przed budynkiem, gdzie ma być zorganizowana impreza ;>
Benek jest faktycznie atrakcją festiwalu, więc naprawdę kto kupił pierwszy, miał wielkie szczęście.
a poza tym niespodziewanie pojawił się na pokazie filmu Big Sur na barce Nimfa i na pokazie The Kid w kinie pod Baranami. Osobiście nie uważam, go ani za symbol "niewiadomoczego" ani za jakiegos wybitnego aktora, a rozwydrzone żenujace fanki były strasznie irytujace... wstyd mi za nie. Ale miło,że zawitał na Off i pokazał się niekoniecznie zasługującej na to publice.
niektóre fanki były irytujące, fakt, ale Benedict jest wspaniałym aktorem i szkoda że nie rozdawał autografów później.
według mnie aktor jakich wielu,ale oczywiście szanuję fascynacje innych ,byle w granicach dobrego smaku