5,9 4,7 tys. ocen
5,9 10 1 4735
4,3 24 krytyków
Lokatorka
powrót do forum filmu Lokatorka

Dla mnie super proste, córki po ojcach PO WOJNIE dostały socjal jakoś tam wyżebrany od państwa i zamiast łazić przez te 50-60lat po urzędach, wykazać się i załatwić sobie akt własności, to na dupach jaśnie hrabianki siadły i myślą, że im się należy... A gówno się należy! Każdy socjal zlikwidować i won do pracy lewusy, leniwi poborcy mieszkań i 500+...

ocenił(a) film na 7
wowsa

40 lat życia pokazało mi wielokrotnie że coś takiego jak karma jednak istnieje. Oby życie nie zaskoczyło cie nigdy scenariuszem, kiedy jedyne co ci pozostanie to żebranie o litość i pieniadze od ludzi np na operacje dla umierajacego dziecka ktorej koszt przebije 10krotnie twoje mozliwosci finansowe. Wierze jednak ze pisanie takich postow to nie tylko podlosc ale przede wszystkim glupota i wysoki level umyslowej miernoty - w tym wypadku wystarczyloby troche sie doedukowac jak wygladalo zycie w prlu, odbudowa Warszawy, a przede wszystkim obejrzec film, w ktorym jest sporo faktow, w obliczu ktorych twoj wpis to jeden wielki wysryw nie majacy nic wspolnego z rzeczywistoscia.

ocenił(a) film na 8
wowsa

Zapomniałeś wziąć leków ? Czy pielęgniarka nie przyniosła ? Że tacy ludzie chodzą po ziemi. Żenada.

BELIAL71

Żenada to być pisowskim pachołkiem który po wszystko wyciąga łapy :D Nie zapomnij się zgłosić po kolejne rozdawnictwo :D

ocenił(a) film na 8
wowsa

Nie jestem za PIS a tym bardziej za PO. Na całym świecie są mieszkania komunalne i nie ma w tym nic złego i dziwnego. Nie każdego stać nawet jak pracuje uczciwie na kupno mieszkania i nie każdy też chce brać kredyty na lata żeby zostać niewolnikiem banków. Ale sądząc po twoich wypowiedziach ukazujących stan twojego umysłu raczej tego nie zrozumiesz. Aż dziwne że umiałeś przeczytać i odpisać albo ktoś znajomy ci pomógł co jest bardziej mozliwe niż to ze umiesz czytać i pisac.