Lot

Flight
2012
7,4 145 tys. ocen
7,4 10 1 145092
6,7 39 krytyków
Lot
powrót do forum filmu Lot

Czy

ocenił(a) film na 9

Waszym zdaniem Denzel powinien dostać za tą rolę Oscara ??

ocenił(a) film na 7
dakot

Nie, bo konkurenci lepsi. Na mojej liście (zamieszczonej na blogu) był czwarty dopiero, a jeszcze go Trintignant z "Miłości" powinien przegonić, jakby go nominowali.

ocenił(a) film na 9
Sqrchybyk

Muszę właśnie obejrzeć Oscarowe filmy.

ocenił(a) film na 8
dakot

Według mnie najbardziej zasługiwał na oscara ze wszystkich nominowanych , tyle że nie oglądałem Lincolna więc może faktycznie Lewis był lepszy ;d

ocenił(a) film na 9
dakot

ja obejrzałam dzisiaj jeden po drugim i ,,Lincolna,, i ,,Lot,, jeżeli chodzi o grę aktorską to moim zdaniem idą łeb w łeb, choć oczywiście trudno to odgraniczyć bo tematyka filmu całkiem inna i obaj muśieli wykreować zupełnie inne postacie, ale gdyby ode mnie to zależało Oscar powędrowałby do Denzela zwłaszcza że to już trzecia statuetka Lewisa

dakot

Tak, a sam "Lot" jest lepszym filmem i od "Operacji Argo" i od "Wróg numer jeden". "Lincoln" 1:1

ocenił(a) film na 8
dakot

1. Daniel Day Lewis
2. Freddie Quel upsss mam na myśli Joaquin Phoenix :)
3. Denzel Washington
4. Bradley Cooper
5. Hugh Jackman - nie rozumiem nominacji (Richard Gere w Arbitrage był lepszy i Hopkins jako Hitchcock)

ocenił(a) film na 8
dakot

zdecydowanie tak,jak zawsze wymiata...

ocenił(a) film na 9
megez

Z tego co słyszałem Oscary w tym roku były pomyłką. Szkoda, że Atlas Chmur nie został nawet nominowany, a moim zdaniem powinien dostać jakąś statuetkę.

ocenił(a) film na 4
dakot

nie, a film od połowy strasznie się ciągnie ...

ocenił(a) film na 9
enduroski

Mnie się strasznie podobał, inteligentny film Moim zdaniem, i seans zleciał mi migiem mimo że film trwa aż 3 godziny.

ocenił(a) film na 7
dakot

Daniel Day Lewis