Lot

Flight
2012
7,4 145 tys. ocen
7,4 10 1 145087
6,7 39 krytyków
Lot
powrót do forum filmu Lot

Można obejrzeć,nie powala ale też nie jest zły.

użytkownik usunięty
Onan

Każdy odbiera go na swój sposób, jeśli nie miałes poważnych problemów z alko/dragami to odbierzesz go na pewno lżej i bez rewelacji (nie zrobi na Tobie wrażenia). Na mnie niestety miał ogromny wpływ i w większości sytuacji mogłem sie odnaleźć, to tak jakbym oglądał sam siebie w wielu scenach. Nie dodałem go do ulubionych (raczej nie sięgne po niego jeszcze raz, może kiedyś) ale dałem mu wysoką ocenę ponieważ gra aktorska Denzela po raz kolejny mnie powaliła i sam scenariusz zaintrygował mnie. Każdy ma swój gust także nie zgadzam się z Twoim komentarzem ale każdy ma swoje zdanie.

Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 6
Onan

Zgadzam się. Obejrzałem, bo miałem wolny wieczór i nic innego nie przychodziło mi do głowy. Zachęcony wieloma pozytywnymi komentarzami spodziewałem się czegoś robiącego wrażenie, ale... nudziłem się. Początek był bardzo dobry, ale środek filmu to taaaaaaaka nuda (przynajmniej dla mnie, bo ilu ludzi, tyle gustów - co mnie wynudziło, innych może zaciekawić). Bardzo lubię dramaty, ale podczas oglądania tego ani przez sekundę nie było mi "smutno". Dodatkowo spodziewałem się jakiegoś rozwinięcia wątku tej kobiety narkomanki, a tu... Całkowicie nie rozumiem zachwytów nad tym filmem ale, co powtarzam, wszystkim się nie dogodzi i akurat twórcy tego filmu mnie nie dogodzili :)