Film jest bardzo dobrze nakręcony, chodzi głównie o rolę psychopaty!!!! Po prostu mega!!!!
Czekam na 3 część :D Jest to swego rodzaju ,, W pustyni i puszczy " 21 wieku :D
A ktory z glownych bohaterow Ci sie bardziej podobal w
swojej roli? Martin czy dr Heiter?
Heiter bynajmniej cos gadal. A ten psychol Martin nie powiedzial ani 1 slowa przez caly film. Heiter mi sie podobal ze byl taki ulozony i mial wysoksie poczucie wlasnej wartosci. A ten tutaj jest po prostu odrazajacy
Dlatego nie mogę pojąć jakim cudem Martin i panna Yennie się dogadali co do spotkania skoro on nic nie mówił. Martin jest świetny w kwestii psychopaty. Wygląda genialnie, on ma właśnie taki być. widać że to świr. te oczy wyłupiaste.
Może napisał jej wiadomość?
Podoba mi się kontrast między Martinem a Heiterem. Mmm. Chociaż matka Martina bije ich obu. < 3
ok nawet jeśli jej napisal wiadomość to mimo wszystko i tak nie wsiadłabym do niego do samochodu. I to nie tylko za wygląd, jak można jechać z człowiekiem i nie móc się z nim porozumieć? ja bym miała jakieś podejrzenia albo bym stwierdziła że to chore i bym nie pojechała.
jeśli chodzi o film to trochę zadziwia mnie siła Martina. Niby psychopata, jest chory na głowę, ma nadwagę i astmę ale przypierdziel*ć nieźle może i dobrze strzela z broni. troche dziwne.
Panna Yennie gra tutaj glupia idiotke udajaca wielka gwiazde ze zagrala w pierwszej czesci . A nasz psycholeg od razu to wykorzystal.
Nie zapomne z pierwszej czesci jak Heiter sie wydzieral gdy juz zrobil operacje. A potem jaki byl podniecony i sie wydzieral gdy japonczyk karmil kalem reszte stonogi. Ze smiechu to z kumplami lezelismy pod stolem xd takich okrzykow zabraklo mi w 2 czesci xd
Może już miała wcześniej takie pokręcone akcje? Kto wie, co to się w tym szoł biznesie dzieje. : x
A to już w sumie fizyka. Jeśli ta...rura? Była dosyć ciężka, to nawet nie musiał się zbytnio wysilić. Poza tym mógł przejść jakieś przeszkolenie (broń palna) skoro robił za jakiegoś pseudo ochroniarza na tym parkingu. W sumie przez cały film ukazany był jako człowiek... mało rozgarnięty, ale z drugiej strony, można podejrzewać, że potrafił zachowywać się inaczej. W końcu inaczej nie dostałby żadnej pracy.~
dobrze, że ten film powstał więcej ludzi uświadamia sobie, że takie filmy nie mają sensu powstawać ponieważ zniechęcają do oglądania, a poziom rozrywki jaki dają jest ujemny.
Jaki poziom rozrywki ujemny, ja to ogladalem jako komedie scena gdzie srali sobie do ust a te gowno latalo na boki kazdemu mnie rozbawila masakrycznie. HAHahaha dodam ze przy tej scenie obzeralem sie fasolka po bretonsku bo mnie cos ochota naszla
jak ja nie cierpię jak ktoś się nabija z tego filmu. jeśli już ktoś się zdecydował to obejrzeć to po co takie komentarze typu "ale się uśmiałem"? co w tym zabawnego? ja tę scenę z latającymi fekaliam wspominam najgorzej. aktorzy ją nieźle zagrali i wgląda bardzo realistycznie. jest to tak okrutna i straszna scena że aż się popłakałam jak na to patrzyłam. może to dla tego że mam serce.
human centipede 2 i pare filmów z gatunku horror które obejrzałem sprawiły że już tym gatunkiem przestaje się interesować. Jest to bardzo słaba, bezwartościowa rozrywka...
He, to samo miałem napisać, świetny! na pewno zrobią 3 część! Tom wie co robi, pewnie w 2013r wyjdzie!
Ja tez dalem 10/10 bo film byl naprawde bardzo zabawny :) niektore sceny byly tak smieszne ze sie strasznie ubawilem. Az mialem chec zaszyc kogos <3
A widziałeś kiedyś film tego typu, wszystko jest idealnie pokazane, perfekcyjne role psychopatów! Dla tego ten film zasługuję na wyższe noty!
ch** wa w dupe psychole... juz widze co z wami bedzie za pare lat jak jaracie sie takimi filmami... jeden bedzie gwalcil drugi bedzie szył centipeda
No przecież to tylko taka poza:) Wszyscy, którzy twierdzą, że film był zabawny próbują kreować się na pozbawionych emocji i ludzkich odruchów znawców "tego gatunku", którzy oceniają film tylko pod kątem dobrych naturalistycznych scen. Tak naprawdę to większość z osób, która wypowiadała się na tym forum, miała po tym filmie koszmarne sny. :) Tylko, że nikt się do tego nie przyzna:) Wrażliwość nie jest w cenie, więc lepiej udawać, że jest się jej zupełnie pozbawionym. Ciekawa jestem czy mielibyście taki sam ubaw gdybyście dostali się w ręce psychopaty,?No bo skoro macie taką potrzebę ekstremalnych doznań to chyba takie doznanie byłoby najbardziej ekscytujące..:))Już bardziej empirycznie nie da się zgłębić tego tematu. Zatem...życzę tego wszystkim miłośnikom mocnych wrażeń!!!:))A tak poważnie to dorośnijcie i znajdźcie sobie jakiś inny sposób robienia wrażenia, niż pozowanie na psychola. A może właśnie w tym cały problem...:)))
jak nakręcić human centipede. Wziąć szambiarkę napełnić. Włożyć do ryja odkręcić przewód i można kręcic.
Ostatnio ogladlaem serie August Mordum dosc ciekawa fajne scene napradwde polecam. No i Visitor Q Takiesiego Mike tez cud miód.
A co do Stonogi to od dawna mam w planie zaszyc Cos, narazie zaszylem trzy chomiki.
Chyba tylko by podziękować koledze Androsowi za polecenie tak wspaniałego dzieła ... Wszystkie Augusty Undergroundy to wyśmienite fimy o wymagającej fabule i rozbudowanej scenografii. Warto również zwrócić uwagę na cudowne efekty specjalne! Polecam szczególnie matkom z dziećmi i wrażliwym psychicznie ludziom, którzy w filmie szukają czegoś więcej niż tylko krew i flaki... Ahh i zapomniałabym dodać od siebie kilka równie dobrych pozycji jak np niesamowita trylogia The Vomit Gore ręki Lucifera Valentine, Murder-Set-Pieces czy też mniej dobry, acz również wyborny Niku Daruma z kraju kwitnacej wiśnii...
Dobra, a teraz na poważnie. To było gówno - dosłownie i w przenośni. Jedynka mi się podobała, ciekawie wykreowany czarny charakter - Heiter rulez. Film był ciekawy ze względu na psychologiczny aspekt... Ale tu... Nawet jeśli lubię filmowych "psycholi" to grubasek niestety mojej sympatii nie zyskał, cała ta "operacja" tworzenia stonogi ... zostawię to bez komentarza. Six pogrążył sie tym obrazem. Zmarnował cały potencjał z pierwszej części. Jedynym plusem całego filmu był styl w jakim został nakręcony, ale to w sumie wiadome - nie wyobrażam go sobie w kolorze <rzyg> Nie mam w zwyczaju oceniać filmu na 1 ale tu jestem zmuszona... Boże miej w opiece część trzecią.
Proponuję zaszyć sobie głowę, bo biorąc pod uwagę tą wypowiedź, to wyciekają z niej resztki mózgu:))