PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556429}

Lustra 2

Mirrors 2
2010
5,3 16 tys. ocen
5,3 10 1 16365
5,5 4 krytyków
Lustra 2
powrót do forum filmu Lustra 2

świeżo po seansie stwierdzam że to film bez klimatu bez polotu bez porównania do części pierwszej stanowczo nie polecam i odradzam dziękuję :)

ocenił(a) film na 1
bastet21

Podpisuję się - kompletne dno! 1/10!

ocenił(a) film na 7
joker_mroczny_rycerz

Jeśli dla Was ten film jest kompletnym dnem i oceniacie go najniżej to co powiecie o takim Paintball'u? To się nazywa dno i zasługuje na najniższą ocenę, a Mirrors 2 jest arcydziełem w porównaniu do tego, ale tak to jest jak ktoś nigdy nie widział badziewnego filmu to potem nie umie oceniać subiektywnie. Tak naprawdę 90% społeczności filmweb nie nadawała by się na krytyków filmowych bo albo coś jest złe albo idealne dla wielu tutaj. Nie ma pomiędzy, a tak się składa, że skala ocen jest od 1 do 10.

lostek815

Dla takich osób liczy się tylko białe lub czarne, nie ma nic pomiędzy, więc nie ma się czemu dziwić czemu tak oceniają :P. Ja zobaczę chętnie ten film i nie będę przejmować się opiniami pseudo krytyków filmwebu.

Etam

ale nikt tu nie chce broń boże wpływać na twoją decyzję o obejrzeniu lub nieobejrzeniu tego filmu ;] ja tylko wyraziłem obiektywną opinię na temat tej produkcji a czy ktoś się będzie nią sugerował bądź nie to już kwestia jego widzimisię tylko i wyłącznie.

ocenił(a) film na 6
joker_mroczny_rycerz

Więc to chyba był twój pierwszy film jaki oglądałeś, chyba nie wiesz co to jest prawdziwe dno, film da się obejrzeć 7/10

ocenił(a) film na 6
Sztychu

Nie jest taki zły. Oczywiście pierwsza część dużo lepsza. Tu zabrakło jakiejś poważniejszej tajemnicy i niebezpieczeństwa grożącego głównemu bohaterowi. 6/10

Spojler!!
Pewna nieścisłość. Dlaczego chciała [Eleanor] zabić ojca głównego bohatera, przecież on nie miał z tym nic wspólnego. Chyba tylko po to, żeby został w Mayflower...

malutka86

Wyłącznie tylko o to temu duchowi chodziło aby Max zainteresował się i pomógł. Film nie był zły ale brakowało tej ikry, którą miała 1.

Sztychu

7/10 ? tyle to ja dałem Zawodowcom z DeNiro i Pacino, Kod DaVinci albo Imperium Wilków, a gdzie temu do tego... Pierwsza część za pomysł, fabułę i wykonanie 7/10, ale to - 3/10 to maks co można dać czytając co oznaczają poszczególne ilości gwiazdek.

Shaker82

Film nie był zły ale z 1 częścią nie ma nic wspólnego oprócz tego , że lustrzane odbicie zabijało ... mogli sobie odpuścić wątek zemsty ducha a już prędzej zrobić kontynuację demona z 1 części...
Oceniam film na 6/10 jak dla mnie jest dobrą oceną ale dawanie powyżej 6/10 jako "kontynuację" byłoby przegięciem....

ocenił(a) film na 3
jason86

6/10 to zbyt wygórowana ocena wg. mnie oczywiście. Dobre horrory godne mojego polecenia to np:
-Widmo - wersja tajlandzka bo USA to shit happen
-American Haunting
-Paranormal Activity
-1408
-28 dni/tygodni później
-Ring (usa oczywiście)
-AMityville
-Egzorcyzmy Emilly Rose
-Zejście
Wg mnie nie ma dobrych/strasznych horrorów mogą być tylko i wyłącznie ciekawe.