3 i daje 3 za pomysl bo pomysl dobry, reszta to kolejna klapa, akcja dzieje sie za szybko, akcja nie trzyma w napieciu no chyba ze w momentach luster mordercow... nie polecam bo szkoda czasu
dziwi mnie Twoja opinia na temat filmu, który (z tego co wyczytałem w necie) nie miał jeszcze światowej premiery
uuuuuu. jeszcze raz sprawdziłem, bo nie daje mi to spokoju, gdyż kilka osób go oglądało, w tym kumpel, z którego się śmiałem, że ogląda rzeczy, które jeszcze nie wyszły hehehehe. szybki kontakt do niego na gg i okazało się, że rzeczywiście wyszedł i daje sobie za to rękę uciąć. jeszcze raz dokładniej sprawdziłem i okazało się, że film już jest, tylko parę witryn jest w tyle (w tym filmweb)
hehe zdarza sie :) ogolnie w poslce baaardzo czesto mamy filmy "po czasie" - efekt srodkowej europy prawdopodobnie ;-)
"efekt srodkowej europy prawdopodobnie ;-)" - to raz, a po drugie, to kto by się tam interesował mało komu na świecie znanym państewkiem o nazwie Polska, która pewnie leży gdzieś... w Azji?
hehe dokladnie. chociaz z przykroscia stwierdzam ze polskie filmy tez moga trafiac do polski po czasie - przykladem sa Swinki, ktore ogladalem wieeeeki temu, a do kin wchodzi...w piatek ? no coz, w pewnych kwestiach chyba pozostaniemy zawsze do tylu, dobrze ze jedynie predkosc laczy pnie sie w gore ;-)