Lustra

Mirrors
2008
6,4 73 tys. ocen
6,4 10 1 73128
5,1 15   krytyków
Lustra
powrót do forum filmu Lustra

ten film nie zasługuje nawet na komenta. siedzialam na sali z ludzmi lubiącymi sie bać i wszyscy sie brechtali. ja najdłużej wytrzymalam (okolo 20min) bez zażenowania. senkju silver screen za seans, przynajmniej sie usmialam.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 7
nu_gat

Jakby na ten film była jakakolwiek granica wiekowa, to by cię po prostu nie wpuścili i nie było by problemu.

firstANDlast

aaa! jak ja żałuje ze (nie)stety granice wiekowe mam za sobą i spokojnie mogę chodzić na wielbione sodomie. aczkolwiek gdyby była jakas granica wpuszczania dotycząca idiotyzmom nagromadzonym w filmie, chętnie zrezygnowałabym z seansu.

ocenił(a) film na 8
nu_gat

to gratuluje jak po 20 minutach uważasz ,że film jest nudny jak Ci za długi to seriale oglądaj 25 minutowe i nie oceniaj filmu po 20 minutach.

nu_gat

.. Nu, mi film podrzucił na płycie wujek. Z ziomkiem z podwórka jako lektorem xD to dopiero było DNO ]:> .. no ale nie przesadzajmy, pomysł na film był. A że wyszło z tego to, co wyszło.. .. przynajmniej ciekawie spędziłam wieczór z bratem, wymieniając uwagi pod tytułem 'zbiorowa schizofrenia' czy 'zakonnica śmigająca jak wiewiórka na cracku' .. grunt, to podejście. Nie ma horroru, ale przynajmniej komedia im wyszła w miarę.

ocenił(a) film na 6
green_gherkin

Bez sensu jest próbować nazwać jakikolwiek film z Hollywood pełnometrażowym horrorem. Mimo wielu niepotrzebnych scen, było w tej produkcji wiele fajnych motywów. Dobra muzyka, choć czasem jej brakowało. Świeży pomysł przede wszystkim. Było kilka scen, które przypominały takie tytuły gier jak Silent Hill czy Alone in the Dark, a to już dla wielu powinien być plus. Poza tym Sunderland sprostał wyzwaniu i zagrał całkiem nieźle. Jak dla mnie silne 7/10.

Minusy to na pewno biegająca... Latająca zakonnica, bieganie po domu za chłopcem z nożem ( żenada ), efekt płomienia (Sunderland się pali i widać niedoskonałość efektu niby specjalnego), czy ogólny syndrom Rambo (powtarzający się w niemal wszytkich horrorach). Innymi słowy, tam są potwory i mogę tam zginąć, ale i tak tam idę a jedyną moją motywacją jest ciekawość.

nu_gat

no spoko. posmiac to sie mozna i na ławce parkowej ale to fun za free a nie za bilet. ostatnio prawie (prawie znaczy - jeden na dwadziescia?) film z opisem 'horror' to cos w stylu wyzej wymienionego bądz jakies młodziezowe piski w stylu 'krzyki', 'wiem czego nie zrobiles w zimie'.
sorry, ale jezeli kogos zaspokajają tego typu produkcje to gratuluje i jakos mam przeczucie ze bedzie wielce zadowolony z przyszlych flimidełek z pseudo strachem w tle. adios.

ocenił(a) film na 8
nu_gat

Skoro oceniasz filmy po 20 minutach, może kupuj zepsude dvd na allegro np "mirrors, uszkodzone, działają tylko napisy początkowe, 1zł BCM" a i tak będzie Ci starczyć? ;)

nu_gat

Dupa jestes a nie widz.Jezeli ten film nie zasluguje na komentarz to na chuj sie wypowiadasz,widziales dwa filmy w swoim zyciu z tego jeszcze po 20 minut wiec znajdz sobie bardziej ambitne zajecie i naucz sie oddzielac rzeczywistosc od fikcji Buraku!,a jak sie lubisz bac to znajdz sobie inne miejsce a nie kino i zmien znajomych.

ocenił(a) film na 6
bo_lubie_2

bo.lubie, a Tobie radzę wyjść na ulicę z kijem i wyżyć się na jakimś mieniu publicznym. Powrzucaj trochę bluzgów w eter, może Ci przejdzie. Kiedy to się stanie, wróć tu i napisz to co masz na myśli bez zbędnego zagęszczania atmosfery.

Po prostu wrzuć na luz. Chillout, dude ;]

ocenił(a) film na 8
bo_lubie_2

po prostu chce mi sie płakać jak widze takie wypowiedzi. Po prostu płakać. I rozumiem, czemu amerykanie wprowadzili drugą poprawkę.