PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121873}

Mój pierwszy ślub

My First Wedding
2006
6,3 1,1 tys. ocen
6,3 10 1 1113
Mój pierwszy ślub
powrót do forum filmu Mój pierwszy ślub

Lubie komedie romantyczne, ponieważ poprawiają mi humor, lecz ten film zepsół mi humor na cały dzień. Najgorsza był fabuła... Może sie nie znam ale oceniam ten film na 1/10

Karolina_4400

Popieram - ten film jest głupi i strasznie naciągany.

ocenił(a) film na 10
vbazyl

skąd można pobrać film Mój pierwszy ślub-My First Wedding
przez jaki program czy przez jaka strone??

Karolina_4400

Are you OK?? ten film jest super !! OOL MASZ RACJE NIE ZNASZ SIE <HAHAHAHA>

ocenił(a) film na 3
Karolina_4400

noo sama bym tego lepiej nie ujęła - ja tez uwielbiam komedie romantyczne ale tu ledwo co dotrwałam do końca 3/10 bo aktorzy fajni

ocenił(a) film na 3
Karolina_4400

w pełni się zgadzam, humor niemal tak niski jak w american pie, scena z początku filmu kiedy przez 10 minut facet przebrany za księdza wyginał się jak idiota a drugi koleś odgdywał 6 słów rozbiła mnie w pył, amerykańskie filmy są coraz bardziej tandetne, w sumie 2/10

aqu32

E no nie przesadzajcie nie było tak źle ;) Można było się pośmiać ;) Faktycznie był troche głupkowaty ale humoru nie można mu odebrac ;)
A american pie (wszytskie jego częsci) wg mnie sa do bani, cała seria jest straszną pomyłką i głupotą ;/

niunia

A gdzie tu był humor? Żenujący facet, żenująca fabuła, żenujący styl. Jeżeli Ci się podobało to, jak latał za dziewczyną, psuł wszystko co mógł popsuć, i przekroczył dawno granice dobrego smaku, to nie mamy nawet o czym dyskutować.
W tym filmie nie było ani jednego momentu zabawnego, oprócz tytułowej piosenki. A z mężem obejrzeliśmy tego gniota do końca tylko po to, co wymyśli ten idiota i jak się daleko posunie. Najbardziej mnie jednak rozwaliła dziewczyna i jej podejście do wszystkiego. 1/10 Szkoda, że nie można ocenić niżej.

ocenił(a) film na 2
Karolina_4400

Po całym filmie, w którym facet oszukuje, kłamie, zachowuje się jak totalny debil i macho - ona go wybiera. Czułam wtedy jedynie niesmak. Okropny film i fabuła do chrzanu.