PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=966}

Męska gra

Any Given Sunday
1999
7,4 25 tys. ocen
7,4 10 1 25124
6,4 20 krytyków
Męska gra
powrót do forum filmu Męska gra

Oszczędzę słów bo i nie warto strzępić języka. Kompletna chała!
Ot i cały, jedyny rzetelny komentarz tego filmu.

ocenił(a) film na 10
Wanatos

Skoro tak piszesz, to są dwa wyjścia:

* Albo tego filmu nie zrozumiałeś, nie wiem, może jakoś się da ;)
* Albo mówisz, tak żeby pokazać, że myślisz inaczej niż reszta,
* Albo jesteś głupi

Ja osobiście nie interesuję się kinem sportowym, ale ten film mnie zachwycił. Jest jedyny w swoim rodzaju. Jeśli Ci się nie podobał, to proponuję lekarza.

Wanatos

az taki super to nie był, chociaz dno też nie, może w usa sie bardziej podoba , w europie raczej jajkiem nie grają

kgx

grają tyle że w rugby któe jest innym sportem aczkolwiek też używają do niego "jajka" a film jest świetny cała obsada po prostu wymiata :) uwielbiam filmy o sporcie choć akurat futbol amerykański jest nisko w rankingu moich ulubionych sportów to jednak to co zrobił Stone jest genialne :) ot i wszystko....

a autor topicu albo nienawidzi Ameryki albo ich sportów albo po prostu nie zrozumiał filmu... zakłądam jedną z pierwszych odpowiedzi choć ciekawi mnie dlaczego jest to zdaniem autora chała... bo napisanie że coś jest głupie jakoś mnie nigdy nie przekonywało :)

Wanatos

Ty chyba tego filmu nie widziałeś.
Pomijam tematyke bo możesz nielubisz takich sportów.
Ale jak mozna nazywać chałą film z bardzo dobrymi zdjeciami; świetną bardzo zróżnicowaną muzyką. Film bardzo ciekawy, pokazuje w dość dużym stopniu kulisy sportu i wszystkiego co się z nim łączy. Świetne kreacje aktorskie.
Jednym słowem poprostu prowokujesz, pewnie z nudów.