też mnie to wnerwia, z tego co wiem to serial jest puszczany a nie film więc za jaką cholerę siedzi mi to cały czas w programie tv i miejsce zajmuje? ;/
No, mnie też to wnerwia, jak wchodzę na stronę filmu Mash i widzę, że emisje w tv pomylone są z serialem "Mash" to mam ochotę wyrzucić komputer przez okno i zjeść sąsiadce kota.
Mnie również wnerwia, a mój kolega ma przyjaciółkę której brat wmówił ich mamusi że nakręcono film MASH bo przeczytał tak na filmwebiem no i proszę ja Ciebie matula mu zeszła nieobejrzawszy tego filmu nigdy, umierała w poczuciu niezaspokojenia, że jakoby jej zycie nie miało sensu, teraz ten chłopak musi chodzić na terapię bo nie może sobie darować że przez niego mama do ostatnich chwil pragnęła zobaczyć film któtego nie było... to straszne co internet robi z ludźmi, a jeszcze gorsze co ludzie robią z internetem!
Może jakiś admin powinien się tym zainteresować? Chyba trzeba zacząć obniżać masowo ocenę tego filmu (nie serialu) w nadziei, że wypadnie z szóstki filmów polecanych na kanałach ogólnodostępnych.