6,1 32 tys. ocen
6,1 10 1 32374
4,5 6 krytyków
Mała wielka miłość
powrót do forum filmu Mała wielka miłość

Film totalnie przereklamowany. Ja myślałam, że nie wiadomo jakie cudo obejrzę, a tu co? Kolejny cienki polski "romantyczny" filmik.

Generalnie moje uwagi są takie:

1. Skoro nazwano ten film komedią romantyczną, to ja pytam - jakim cudem ten film jest komediowy? Ja rozumiem, że to ma być lekkie, ale poza kilkoma no... dość śmiesznymi scenami film się ciągnął i ciągnął w nieskończoność!

2. Wyraźnie jest powiedziane, że to jest produkcja polska. Dlaczego zatem nie przetłumaczyli angielskich dialogów? Bo jest jeden amerykański bohater? Litości.. (Nie żeby mi się czytać nie chciało, ale wypożyczając film dvd z wypożyczalni oczekuję wygody :))

3. Oglądając krótkie trailery tego filmu w telewizji czy gdziekolwiek przedstawiony został w zupełnie inny sposób. Że niby oni się poznają w Polsce, że tutaj się zakochują w sobie. Nie podobał mi się motyw z ciążą.

No nie wiem co tam jeszcze. Ogólnie z tego filmu można by (po konkretnej przeróbce) zrobić całkiem przyzwoity film.

Jakość filmu była super, to dało się akurat wyczuć.

Film oceniam na 3, bo jest naprawdę słaby. Jest zdecydowanie przereklamowany, spodziewałam się czegoś lepszego po produkcji polsko-amerykańskiej.