Coś okropnego!!! Dno totalne. Biorąc pod uwagę, że to komedia romantyczna, nie spodziewałam się po tej produkcji zbyt wiele. Nie sądziłam jednak, że nie znajdę w tym filmie NIC dobrego. Nic śmiesznego, nic ładnego, nic zabawnego, nic mądrego, nic sensownego. Żeby w komedii romantycznej nie było ani jednego zabawnego dialogu?? Nie jestem w stanie powiedzieć o tym filmie NIC pozytywnego. Nie mogłam doczekać się końca, a tych wydanych kilkunastu złotych nie mogę odżałować.
"Dlaczego nie" czy "Tylko mnie kochaj" to przy tym czymś arcydzieła kinematografii.
To forum, na którym wyraża się swoje opinie, więc to oczywiste, że w komentarzu zamieściłam swoje zdanie, a zatem taki dopisek jest zbędny.
Zresztą niestety nie tylko moim zdaniem ten film to katastrofa. Dziwię się, że tak dużo tu pozytywnych opinii. Trzeba chyba być ślepym, żeby nie widzieć, że ten film ma same złe strony.
oj, wyglada na to, ze mawu jest z konkurencji i ma za zadanie pisac zle komentarze. przyjemna praca, prawda?
a tak a propos zlych komentarzy, to zajrzalam do calej historii komentarzy i przewazaja akurat bardzo pozytywne...
A czego się spodziewałeś po tym filmie? To nie jest thriller psychologiczny tylko komedia romantyczna. Jak dla mnie jest to bardzo dobra polska produkcja. Najlepsza ze wszystkich w tej kategorii.